Είναι επίσημο! Η Chrissy Teigen έχει τα τελειότερα μαλλιά του καλοκαιριού!

Η Chrissy Teigen έχει έναν από τους τελειότερους λογαριασμούς στο instagram γιατί κάθε post της έχει έξυπνο χιούμορ και είναι διασκεδαστικό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Μέσα από κάθε τι που ανεβάζει φροντίζει να μας δίνει αστείρευτο inspo και για τα δικά μας beauty looks. Για να στο θέσουμε αλλιώς: αν θέλεις να δεις πώς θα χτενίσεις ή/και κουρέψεις τα μαλλιά σου για καλοκαίρι, θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά εδώ!

Η Chrissy Teigen ανέβασε πρόσφατα όχι μια αλλά δύο διαφορετικές επιλογές: καρέ αλλά και πιο μακριά μαλλιά!

Η ίδια ανέβασε το παραπάνω story στο οποίο φαίνεται να έχει το τέλειο καρέ κούρεμα το οποίο έκανε πολύ πρόσφατα. Στην πραγματικότητα, βεβαίως, όπως αποκάλυψε τόσο η ίδια όσο και ο κομμωτής της σε stories, αυτό που έκαναν ήταν να κόψουν τα extensions και να δώσουν νέο bob σχήμα στα μαλλιά.

Λίγες μέρες πριν, η ίδια είχε ποστάρει ένα άλλο βίντεο στο οποίο τα μαλλιά της ήταν πολύ πιο μακριά και είχαν τους τέλειους beachy κυματισμούς και το οποίο (σ.σ. βίντεο) ήταν από τα backstage ενός γυρίσματος για ένα ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ. Και όπως θα δεις παρακάτω, τα μαλλιά της είναι εξωφρενικά υπέροχα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Shooting a music video with the good ol All of Me crew. Reunited! What song from the new album do you think it’s for?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

Κι επειδή η ζωή είναι γεμάτη διλήμματα, η ερώτηση εδώ είναι: ποια μαλλιά σου αρέσουν περισσότερο; Το flip καρέ ή τα μακριά beach waves;

 

Read More

And More