Είναι επίσημο! Η Victoria Beckham γύρισε το χρόνο πίσω με αυτά τα νέα μολύβια!

Μου αρέσουν οι βαρύγδουποι τίτλοι στο beauty, ειδικά όταν πρόκειται για νέες τάσεις. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από έναν τέτοιο πρόσφατο τίτλο- θέμα είναι και αυτό: “Ξέχασε το μπορντώ! Τα καφέ χείλη είναι η μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου και αυτά είναι τα αγαπημένα μας κραγιόν!”. Σήμερα, πέντε- έξι μέρες μετά η Victoria Beckham μόλις με επιβεβαίωσε.

Η ίδια κυκλοφόρησε τώρα μια σειρά από πέντε μολύβια όλα στην τέλεια καφέ- nude απόχρωση για να βρεις αυτή που ταιριάζει στον δικό σου τόνο. Και είναι τα ίδια μολύβια που θα φορούσε οπωσδήποτε η Posh των Spice Girls: “Έχω μιλήσει πάρα πολλά χρόνια για το πόσο παθιασμένη είμαι με τα τέλεια nude χείλη. Μάλιστα, βρήκα και μια φωτογραφία χθες από τότε που ήμουν στις Spice Girls με τα κατάμαυρα μαλλιά μου και το καρέ, να φοράω το μολύβι χειλιών μου, και να που τώρα είμαστε εδώ, πολλά, πολλά χρόνια μετά και έχω ακόμη εμμονή με αυτό το χρώμα!”, είπε στην παρουσίαση των προϊόντων.

“Ο καθένας δικαιούται να έχει το τέλειο nude” είπε και αυτός ήταν ο στόχος των έξι ολοκαίνουριων μολυβιών που δημιούργησε προσθέτοντας ότι η Posh θα λάτρευε το 2 και το 3.

Τα μολύβια αλλά και όλα τα καλλυντικά της Victoria Beckham μπορείς να τα βρεις online εδώ ενώ παρακάτω θα βρεις την τεχνική overlipping, αυτή που λατρεύει (και) η ίδια για να βάζει το μολύβι χειλιών της.

PS: το παρακάτω βίντεο είναι κάπως παλιό (θα το διαπιστώσεις βλέποντάς με) αλλά στο κάτω- κάτω τα 90’s είναι τάση. Σωστά;

 

Read More

And More