Είσαι fan του αρώματος Prada Candy; Έρχεται το Prada Candy Kiss!

Η αρχή κάθε νέας σεζόν είναι η καλύτερη αφορμή για να επενδύσεις σε ένα νέο άρωμα. Για να στο θέσω διαφορετικά: η άνοιξη έχει μπει επίσημα, είναι η πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου κι εσύ δεν μπορείς να κυκλοφορείς εκεί έξω στον κόσμο με το βαρύ σου άρωμα από τον χειμώνα.

Εκτός αν το άρωμά σου δεν είναι βαρύ ή δεν σε νοιάζει που είναι βαρύ. Με άλλα λόγια, αν έχεις βρει το signature άρωμά σου (έχω δύο signature αρώματα: ένα που ξεκινάω να φοράω 1η Σεπτεμβρίου κι ένα που ανυπονονώ να φορέσω εκεί γύρω στον Μάρτιο).

Ο οίκος Prada, λοιπόν, πρόκειται να κυκλοφορήσει το τέταρτο κατά σειρά άρωμα Candy, το Candy Kiss που προέκυψε από την ιδέα της δημιουργίας μιας σειράς συναισθημάτων από μια μόνο χαρακτηριστική νότα που θα τυλίγονταν γύρω από το κορμί. Και η νότα αυτή είναι το musk


Θυμίζοντας το απαλό άρωμα από λευκό βαμβάκι, το musk τυλίγει το κορμί σε ένα αισθησιακό σύννεφο, ενισχυμένο με ζωηρές νότες βανίλιας και ανθού πορτοκαλιάς.

Να σου θυμίσω ότι το Prada Candy Kiss είναι το πιο νέο στη σειρά Prada Candy η οποία περιλαμβάνει το κλασικό Prada Candy EDP, το Prada Candy L’eau και το Prada Candy Florale.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύρισε άνοιξη! 11 ολοκαίνουρια αρώματα που βγαίνουν τώρα στα καταστήματα!

Read More

And More