Είσαι περίπου στα 17; Δες τις beauty συμβουλές της Kylie Jenner!

Όταν ήμουν στην θέση της Kylie Jenner (εννοώ, στην ηλικία της γιατί στην θέση της δεν έχω υπάρξει ποτέ) είχα μόνο ένα άρωμα, το Moschino Cheap & Chic, κι ένα κραγιόν, το 05 από την The Body Shop. That’s it! Αντίθετα, η ίδια η Kylie Jenner δεν έχει απλώς μια στρατιά καλλυντικών αλλά είναι και πρόσωπο ενός brand καλλυντικών, του Nip+ Fab.

Και πάλι, όμως, αυτό είναι πολύ λίγο σε σχέση και με τις πλαστικές που έχει κάνει στα χείλη της τα οποία είδαμε σχεδόν μέσα σε ένα βράδυ να γίνονται huge χωρίς εκείνη να αναγνωρίζει τί-πο-τα! Αλλά παροοοοοολα αυτά η Kylie Jenner έχει κάποιες πολύ σωστές (στ’αλήθεια!) beauty συμβουλές να δώσει.

Το καθημερινό της beauty routine
“Προσπαθώ να πλένω το πρόσωπό μου κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο και χρησιμοποιώ οπωσδήποτε αντηλιακή προσώπου κάθε μέρα! Η Khloe μου έμαθε να χρησιμοποιώ αντηλιακή κάθε μέρα στο πρόσωπο και στα χέρια μου ώστε να προστατεύομαι από την φωτογήρανση και η μαμά μου, μου έμαθε να διατηρώ πάντα την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη”. Με δυο λόγια η οικογένεια Kardashian/Jenner θα σου έλεγε το εξής: έχε πάντα την επιδερμίδα σου προστατευμένη από τον ήλιο και να κρατάς ένα μπουκάλι νερό. Α! Και να το πίνεις κιόλας!

Ενυδάτωση! Ενυδάτωση! Ενυδάτωση!
Η ενυδάτωση είναι το Άλφα και το Ωμέγα για την Kylie: “Ενυδατώνομαι πολύ! Το αγαπημένο μου προϊόν για το πρόσωπο είναι ο ενυδατικός ορός Nip+Fab Dragon’s Blood Fix Plumping Serum ενώ κάνω πολύ συχνά spray μαυρίσματος οπότε το scrub σώματος Yoga Blend Body Scrub είναι ό,τι πρέπει για την επιδερμίδα μου!”.


Παραπάνω τα δύο αγαπημένα προϊόντα της μικρότερης Jenner: ένα scrub για το σώμα και ένα super ενυδατικό serum για το πρόσωπο!

BTW: Αν είσαι εκεί γύρω στα 17 θα ήθελα πολύ να ξέρω με ένα comment ποιο είναι το δικό σου beauty routine! Βάζεις κάτι στο πρόσωπό σου ή θεωρείς πως είναι νωρίς ακόμα;

Read More

And More