“Είχα πάθος με τα αρώματα και χρόνια ήθελα να δημιουργήσω ένα!” Ποια ετοιμάζει το δικό της άρωμα;

Η πρώτη αντίδραση όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου και έφτασε αυτή η beauty είδηση στα αυτιά μου ήταν: “Μα καλά, δεν έχει δικό της άρωμα;”. Σε έναν κόσμο όπου σε κάθε star τείνει να αντιστοιχεί κι ένας… αρωματοποιός θεωρούσα σχεδόν αυτονόητο ότι εκείνη, η απόλυτη pop star θα ήταν από τις πρώτες που δημιούργησε το δικό της.

Κατάλαβες ποια; Σκέψου πάλι το keyword: απόλυτη pop star!

Ναι, ναι! Η Madonna ετοιμάζει το δικό της άρωμα και σου έχω όλα τα απαραίτητα info: πως μυρίζει, πότε θα κυκλοφορήσει, πώς θα ονομάζεται, ποια εταιρία θα αναλάβει την κυκλοφορία του. Φτιάξε καφέ να στα πω…

Το νέο και πρώτο άρωμα της Madonna θα λέγεται “Truth or Dare by Madonna”, θα λανσαριστεί αποκλειστικά στο Αμερικάνικο πολυκατάστημα Macy’s, τον Απρίλιο του 2012, ενώ θα πωλείται παγκοσμίως από τις αρχές Μαΐου 2012. Η εταιρία με την οποία θα συνεργαστεί η pop star για το άρωμά της είναι η Coty (θυμάσαι; Πρόσφατα συνεργάστηκε και με τον Roberto Cavalli!)

Η Madonna δήλωσε προσωπικά στο Women’s Wear Daily, “Είχα ανέκαθεν πάθος με τα αρώματα και εδώ και χρόνια ήθελα να δημιουργήσω κάτι ξεχωριστό που θα με εκφράζει, αλλά και ένα άρωμα μέσα από το οποίο θα με αναγνωρίζουν οι θαυμαστές μου και όλος ο κόσμος. Κάτι πραγματικό και παράλληλα τολμηρό, εξ’ ου και το τελικό του όνομα, Truth or Dare”.
Όσον αφορά την διαφημιστική καμπάνια, τα πράγματα εδώ είναι μάλλον αυτονόητα! Η Madonna θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της παγκόσμια διαφημιστικής καμπάνιας, που θα προβληθεί σε έντυπα, τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή με τον Fabien Baron και το δημιουργικό γραφείο Baron & Baron, με τους οποίους έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, όπως στην περίπτωση του “Sex” του περίφημου άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το 1992, σε μια οπτική αποθέωση της σεξουαλικότητας.
“Η Madonna είναι ένα καλλιτεχνικό φαινόμενο που έχει σφραγίσει το παγκόσμιο πολιτιστικό στερέωμα εδώ και τρεις περίπου δεκαετίες. Οι οπαδοί της παγκοσμίως δείχνουν μια απαράμιλλη αφοσίωση και είναι πραγματικά ανυπόμονοι να μυρίσουν μια μοναδική και πιο προσωπική έκφραση του ταλέντου της,” δήλωσε ο Michele Scannavini, Πρόεδρος της Coty Prestige.

Και πώς θα μυρίζει η… Madonna;

Το “Truth or Dare by Madonna” θα είναι ένα λουλουδάτο άρωμα με υπογραφή. Ένα μοναδικό μείγμα από μεθυστικά λουλούδια, ζεστά ξύλα και βανίλια, συνθέτουν ένα άρωμα διαχρονικό και μοντέρνο, λαμπερό, αλλά και σκοτεινό. Ακόμη και το μπουκάλι εναρμονίζεται με το διφορούμενο όνομα, “Truth or Dare”, έχοντας κλασσική και σοφιστικέ γραμμή, αλλά με μοντέρνες και οξείες λεπτομέρειες.

Ας κάνουμε υπομονή μέχρι τον Μάιο! Πάντως, θα το αγοράσω! Εσύ; Στείλε το σχόλιό σου εδώ…

Read More

And More