Το είχαμε προβλέψει! Τι απάντησε ο Jean Paul Gaultier για το νέο άρωμα της Kim Kardashian και την αντιγραφή!

Το είχαμε προβλέψει! Τι απάντησε ο Jean Paul Gaultier για το νέο άρωμα της Kim Kardashian και την αντιγραφή! | tlife.gr

Μόνο αν ζεις κάτω από μια πέτρα δεν γνωρίζεις ότι η Kim Kardashian κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο άρωμά της για το οποίο φωτογραφήθηκε δεκάδες φορές (και πόσταρε άλλες τόσες) γυμνή. Γιατί το μπουκάλι του αρώματος είναι η γυμνή της φιγούρα.

Το παραπάνω μπουκάλι που είναι το μπουκάλι του KKW Body μοιάζει πολύ με το Classique του Jean Paul Gaultier. Μοιάζει… αναμφισβήτητα πολύ, όπως είχαμε γράψει εδώ μέρες πριν. Οπότε ήταν θέμα χρόνου να δούμε τον Jean Paul Gaultier να απαντάει, όπως και έκανε.

Εδώ και μέρες, στον επίσημο λογαριασμό Jean Paul Gaultier ανεβαίνουν φωτογραφίες με caption το «Keeping Up With The Fragrances», αναφερόμενος ξεκάθαρα στην Kim Kardashian.

Keeping up with the fragrance's news! #Classique #JeanPaulGaultier

A post shared by Jean Paul Gaultier (@jpgaultierofficial) on

Hitting hard since 1993. #Classique

A post shared by Jean Paul Gaultier (@jpgaultierofficial) on

https://www.instagram.com/p/BiCmiSYjXpa/?utm_source=ig_embed

H Kim Kardashian έχει απαντήσει ήδη στις κατηγορίες σχετικά με την αντιγραφή: «Τα αγάλματα ήταν η πηγή έμπνευσής μου. Ήθελα το δικό μου άγαλμα με το δικό μου καλούπι, αλλά ανέκαθεν λάτρευα τα αρώματα του Jean Paul Gaultier!».

Η ερώτηση, όμως, είναι: τίθεται όντως ζήτημα αντιγραφής; Σύμφωνα με το Fashion Law, όχι! Πέρα από τις βασικές διαφορές στο μπουκάλι (το ένα είναι διάφανο το άλλο όχι, το ένα έχει σημαντικές λεπτομέρειες όπως ο αφαλός το άλλο όχι), το βασικό επιχείρημα είναι ότι λόγω της διασημότητας της Kim Kardashian θα ήταν αδύνατον να αντιγράψει κάτι και ο κόσμος να μην το αντιληφθεί.

Εσύ τι γνώμη έχεις;

 

READ more