Εκεί έξω έχει ακόμη καλοκαίρι! 8 προϊόντα ομορφιάς γι’αυτό τον καιρό!

Είναι Οκτώβριος. Αλλά αν έμενες μόνη σου σε ένα έρημο νησί (στην Ελλάδα) και είχες χάσει εντελώς την αίσθηση του χρόνου, θα μπορούσες να υποθέσεις ότι είναι Μάιος. Ή Ιούνιος. Γιατί οι θερμοκρασίες εκεί έξω είναι καλοκαιρινές. Και θα είναι όλη την εβδομάδα!

Και τώρα ακολουθεί ερώτηση (μάλλον ρητορική): με αυτό τον καιρό θα ξυπνούσες και θα έβαζες πουλόβερ; Ή ζιβάγκο; Γιατί να ξυπνήσεις, λοιπόν, και να φορέσεις ένα ξυλώδες και βαρύ άρωμα; Ή γιατί να βάλεις μια παχύρρευστη κρέμα που δεν θα αφήσει την επιδερμίδα σου να αναπνεύσεις ελεύθερα; Και αφού σου εκμαίευσα την απάντηση, παρακάτω θα δεις τα προϊόντα εκείνα που α) ταιριάζουν τέλεια με αυτό τον καιρό β) θα σε βοηθήσουν να παρατείνεις το καλοκαίρι!

  Απολεπιστικό σώματος με καφέ και καρύδα, Coconut Coffee Scrub, Sephora, €15.95

Τίποτα δεν φωνάζει καλοκαίρι περισσότερο από αυτή την ξεσηκωτική μυρωδιά καρύδας. Και με δεδομένο ότι όλη την εβδομάδα θα κινούμαστε εκεί περίπου στους 28-30 βαθμούς, αυτό το scrub είναι πιο… επίκαιρο από ποτέ! Plus: σου υπενθυμίζω ότι το scrub και η ενυδάτωση σώματος είναι κάτι που πρέπει να κάνεις οοοοοοολο τον χρόνο και όχι σε εννιά μήνες ξανά!

Yuzu Eau de Parfum, Acqua di Parma, €203.00

Οι μυρωδιές oud μπορούν να περιμένουν, για το επόμενο διάστημα μπορείς να συνεχίσεις να φοράς το πιο ελαφρύ σου άρωμα ή να κάνεις επιλέξεις ένα με πιο… καλοκαιρινή μυρωδιά για να περάσεις τον χειμώνα! Η σειρά Signatures of the Sun του ιταλικού οίκου σε προϊδεάζει για το πρόκειται να μυρίσεις στην συλλογή: ζεστά αρώματα που γίνονται ένα με την επιδερμίδα! Το Yuzu είναι το σπανιότερα φρούτο της Ιαπωνίας που εδώ συνδυάζεται με το περγαμόντο και πρόκειται ήδη για το best seller άρωμα το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Spray μαλλιών για beachwaves, Surf Spray, Bumble and Bumble, €27.95

Το καλοκαίρι τα μαλλιά σου είναι στην καλύτερή τους φάση. Σκέψου εκείνη την στιγμή που βγαίνεις από την θάλασσα και τα αφήνεις να στεγνώσουν φυσικά! Αυτό το αποτέλεσμα μπορείς να το αποκτήσεις και με αυτό το spray αλατόνερου. Αγαπημένο μου tip: πριν πέσεις για ύπνο ψέκασε τα μαλλιά σου και πιάσε είτε ένα στριφογυριστό top knot είτε πλεξίδα. Όταν θα λύσεις το επόμενο πρωί θα έχουν πάρει ήδη το τέλειο σχήμα!

Κρεμώδες αφρόλουτρο Coconut Shower Cream, The Body Shop, €7.00

Το συγκεκριμένο αφρόλουτρο είναι το αγαπημένο της beauty editor (aka αγαπημένο ΜΟΥ) και ένα προϊόν που λατρεύω να χρησιμοποιώ χειμώνα- καλοκαίρι. Και ιδίως χειμώνα γιατί έχω ανάγκη στην ζωή μου αυτή την μυρωδιά της καρύδας αλλά και γιατί τον χειμώνα η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται και ένα κρεμώδες αφρόλουτρο είναι πολύ πιο ενυδατικό από ένα διάφανο.

Σπρέι προσώπου που λειτουργεί ως primer αλλά και ως setting spray, Becca Skin Love Glow Shield Prime & Set Mis, Sephora, €32.95

Αυτό το spray το χρειάζεσαι χειμώνα- καλοκαίρι αφού είναι double duty. Ακόμη και όταν οι θερμοκρασίες πέσουν και δεν έχεις τόση ανάγκη αυτή την instant δροσιά που δίνει στο πρόσωπό σου, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως primer πριν το μακιγιάζ. Έχει τέλεια μυρωδιά αγγουριού και περιέχει στη σύνθεσή του θαλασσινό νερό από τη Χαβάη και νερό από πηγές της ερήμου, που ενισχύουν την ενυδάτωση.

Καταπραϋντική μάσκα προσώπου με γιαούρτι, Hydra-Biome Probiotic Superdose Face Mask, Korres

Ελληνικό καλοκαίρι θα πει και ελληνικό γιαούρτι που φοριέται στο σώμα σε γενναίες δόσεις ως after sun! Τώρα, χάρη στην Korres αυτή την καταπραϋντική αίσθηση μπορείς να την έχεις όλο τον χρόνο. Η ολοκαίνουργια μάσκα που κυκλοφόρησε μόλις περιέχει γιαούρτι το οποίο σέβεται το μικροβίωμα της επιδερμίδας. Η βελούδινη mousse υφή είναι το δροσερό superdose «αντίδοτο» για μία stress-free, φωτεινή και υγιή όψη δέρματος.

Self tan σε μορφή spray, L’Eau Tan, Chanel

Ένα από τα πράγματα που μας λείπουν περισσότερο το φθινόπωρο είναι αυτό το summer glow στην επιδερμίδα μας! Δεν χρειάζεται να νιώθεις έτσι αφού ένα self tan μπορεί να κάνει πάντα την δουλειά του, ανεξαρτήτως εποχής. Το συγκεκριμένο του οίκου Chanel δεν αφήνει καμία κολλώδη αίσθηση και είναι σούπερ ελαφρύ για την επιδερμίδα. Και το κυριότερο, ξυπνάς το επόμενο πρωί με αυτό το τέλειο glow! Κράτησέ το στη ρουτίνα σου, μια φορά την εβδομάδα.

Κρέμα σώματος, Brazilian Bum- Bum, Sol de Janeiro, Sephora, €34.95

Είναι από τις πιο καλοκαιρινές και ζεστές μυρωδιές που χρειάζεσαι στην ζωή σου 24/7. Επιπλέον, με αυτό το προϊόν (και αρκετή γυμναστική!) θα χτίζεις γλουτούς οι οποίοι θα κρύβονται κάτω από τα χοντρά ρούχα του χειμώνα για να αποκαλυφθούν αρκετούς μήνες μετά. Yeap, το συγκεκριμένο body lotion είναι και το μυστικό των Βραζιλιάνων για τέλειους γλουτούς. Πώς βοηθά; Η καφεΐνη του Guaraná βοηθά στην τόνωση της κυκλοφορίας και, μαζί με το βραζιλιάνικο μείγμα ομορφιάς από βούτυρο Cupuaçu, Açaí και λάδι καρύδας, βοηθάει στη λείανση και τη σύσφιγξη της επιδερμίδας για τα πιο ελκυστικά οπίσθια.

 

 

Read More

And More