Ρωτήσαμε τρεις Έλληνες experts τι θα έκαναν αν έχαναν την βαλίτσα με τα καλλυντικά τους!

Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε makeup artist είναι να χάσει τη βαλίτσα με τα καλλυντικά του! Είχε συμβεί στον makeup artist της Kim Kardashian, Mario Dedivanovic, συνέβη και στην makeup artist της Rihanna, Priscilla Ono. Ρωτήσαμε τρεις Έλληνες makeup artist πόσα καλλυντικά έχουν, αν τους έχει συμβεί να τα χάσουν και πολλά, πολλά ακόμη. Θα τα δεις- διαβάσεις όλα παρακάτω…

 

Μάνος Βινυχάκης

Πόσες βαλίτσες με καλλυντικά έχει: “Έχω τέσσερις ντουλάπες προϊόντα και χρειάζομαι με λίγα λόγια ένα extra διαμέρισμα για να χωρέσουν όλα αυτά. Τα προϊόντα που κουβαλάω κάθε φορά στη δουλειά, είναι ένα σακ- βουαγιάζ το οποίο ζυγίζει 30 κιλά και εκεί μέσα έχω διάφορα μικρότερα τσαντάκια ώστε να υπάρχει ένας έλεγχος και να ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Ένα τσαντάκι που έχω τα liquid foundation, ένα τσαντάκι που έχω τα primers και τα moisturizers που μπαίνουν πριν το foundation, ένα τσαντάκι που έχω τα compact, πούδρες, bronzers, contouring. Ένα τσαντάκι που έχω τα κόκκινα κραγιόν, ένα άλλο που έχω τα nude, ένα άλλο τσαντάκι που έχω τα διάφορα άλλα κραγιόν. Ένα τσαντάκι που έχω τα μαύρα μολύβια, ένα άλλο που έχω τα nude μολύβια για τα χείλη. Τα έχω γενικώς έτσι ομαδοποιημένα. Σε ένα άλλο τσαντάκι έχω τις παλέτες, σε άλλο τις μονές και διπλές σκιές. Ξεχωριστά έχω τα liquid eyeshadows κλπ, σε ένα άλλο έχω eyeliner, μάσκαρα, κόλλα για βλεφαρίδες, αλλού έχω τις βλεφαρίδες και πάει λέγοντας ώστε να ξέρω τι μου γίνεται! Να σκεφτείς έχω περίπου 30 κόκκινα κραγιόν”.
Ποια είναι τα αγαπημένα του προϊόντα: “Αγαπημένα μου προϊόντα είναι Soft and gentle της MAC για highlighter, από foundation… όλα τα foundation είναι σαν παιδιά μου και οπωσδήποτε τα πινέλα μου. Είναι δύο πινέλα με τα οποία μπορώ να κάνω όποιο μακιγιάζ θέλω. Είναι πολύ παλιά πινέλα της MAC που δεν υπάρχουν πια! Σκέψου ότι είμαι ο πρώτος makeup artist που δούλεψε με MAC, όταν είχε ανοίξει το πρώτο κατάστημα στο Λονδίνο. Η MAC κάποτε ήταν μόνο στην Αμερική και το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην Ευρώπη ήταν το 1993 στο Λονδίνο στο Harvey Nicols. Ήταν τότε, λοιπόν, που είχα πάρει αυτά τα πινέλα τα οποία τα σταμάτησαν μέσα στην επόμενη χρονιά, τα έχω από τότε και είναι τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα που έχω στις βαλίτσες μου!”.
Τι θα έκανε στη θέση του Mario Dedivanovic: “Είναι ο φόβος κι ο τρόμος μου αυτός! Δεν μου έχει συμβεί ποτέ, ευτυχώς, αλλά μου έχει συμβεί να φύγω για ταξίδι να έχω δώσει τις αποσκευές που έχω μέσα όλα τα liquid προϊόντα (πάντα κρατάω όλα τα compact και τα πινέλα μαζί μου στην χειραποσκευή) και η βαλίτσα να μη φτάσει! Μάλιστα, πήγαινα το ταξίδι για να κάνω μακιγιάζ για μια τεράστια καμπάνια και μέχρι να φτάσει στα χέρια μου η βαλίτσα την επόμενη μέρα (έτσι έγινε) ένιωθα λες και είχα χάσει το σκύλο μου! Σαν να είχα χάσει κάτι πολύ δικό μου! Αν χάσω την βαλίτσα μου φυσικά κάποια πράγματα μπορώ να τα αντικαταστήσω αλλά κάποια άλλα είναι συλλεκτικά και δεν υπάρχουν στην αγορά!”.
Θα τον βρεις: Στο youtube channel του εδώ
Μαρία Μαρκαντωνάτου
Πόσες βαλίτσες με καλλυντικά έχει: “Έχω τέσσερις βαλίτσες, τις δύο τις έχω στο σπίτι μου και τις άλλες δύο τις έχω για τις καθημερινές εκπομπές με την Τατιάνα Στεφανίδου και την Κατερίνα Καραβάτου. Έχω πάνω από 2000 προϊόντα και θέλω να σου πω ότι αν μου λείψει κάτι αμέσως καταλαβαίνω τι λείπει! Τα διαχωρίζω με συγκεγκριμένο τρόπο σε πολλές υποκατηγορίες. Έχω τις σκιές όλες μαζί, τις ματ όλες μαζί, τις ιριδίζουσες μαζί, τις σατινέ μαζί, τα κραγιόν τα ξεχωρίζω ανάλογα με την εταιρία, τα makeup όλα μαζί, τις πούδρες όλες μαζί. Και φυσικά όλα αυτά σε διάφανα νεσεσέρ για να βλέπω απ’έξω πού υπάρχει τι!”.
Ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα: “Αγαπημένα μου προϊόντα είναι οπωσδήποτε οι λάμψεις που τις αναμειγνύω με το makeup και πιο συγκεκριμένα η Strobe Cream της MAC, η ιριδίζουσα μορφή της Base Cream της MAC για γυαλάδες στα ζυγωματικά και φυσικά μου αρέσουν πολύ τα Long Lasting ματ κραγιόν της Radiant και Seventeen για τα οποία όλοι με ρωτάνε συνέχεια!”
Τι θα έκανε στη θέση του Mario Dedivanovic: “Μου έχει συμβεί να μου κλέψουν όλα μου τα πινέλα και το επόμενο πρωί είχα δουλειά. Θυμάμαι ότι έκλαιγα γιατί είχα πελαγώσει και ο μπαμπάς μου πήγε και μου πήρε μόνος του καινούργια πινελοθήκη. Τα πινέλα ήταν πάνω από 20 και σκέψου ότι κοστίζουν μια περιουσία! Αλλά το μεγαλύτερο κόστος ήταν το συναισθηματικό γιατί τα συγκεκριμένα πινέλα ήταν συλλεκτικά, τα είχα αγοράσει όλα μαζί και φυσικά δεν ξανακυκλοφόρησαν! Ούτε που θέλω να σκέφτομαι, λοιπόν, τι θα έκανα αν ήμουν στην θέση του makeup artist της Kim Kardashian! Eίναι κάτι πολύ σοβαρό, ένα τεράστιο πλήγμα για τους επαγγελματίες για πολλούς λόγους αλλά κυρίως γιατί πολλά από αυτά τα προϊόντα τα έχεις συνηθίσει, τα δουλεύεις εντατικά και είναι δύσκολο ξανά να προσαρμοστείς. Καταρχήν, σε άμεσο χρόνο πρέπει να τα αντικαταστήσεις πράγμα που δεν είναι πάντα εφικτό!”.
Θα την βρεις: Στην επίσημη σελίδα της στο Facebook εδώ
Έλενα Χατζηνικολίδου
Πόσες βαλίτσες με καλλυντικά έχει: “Έχω τέσσερις βαλίτσες οι οποίες χωρίζονται με βάση τις φωτογραφίσεις, το φύλο (άντρες γυναίκες) και έχω και μια τέταρτη για τις υπόλοιπες πελάτισσες, νύφες κλπ. Η πιο μεγάλη είναι και η τελευταία γιατί δεν ξέρεις αυτές τις γυναίκες και πρέπει να έχεις τα πάντα μαζί τους ώστε να καλύψεις κάθε τους ανάγκη. Επίσης, έχω μια ξεχωριστή για την Πάολα, μια για τον Οικονομόπουλο που τους κάνω μακιγιάζ και ακόμη μια για τα σεμινάρια που παραδίδω στις αεροσυνοδούς της Aegean. Έχω συνολικά 2000 προϊόντα. 150 foundation, 300 μολύβια, 100 πούδρες και γύρω στα 350 πινέλα!”.
Ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα: “Η μάσκαρα Inglot Long For, η High Definition πούδρα και το 77, το eyeliner σε μορφή gel”.
Τι θα έκανε στη θέση του Mario Dedivanovic: “Πιστεύω πως τα πινέλα είναι το πιο σημαντικό πράγμα αν χάσεις την βαλίτσα με τα καλλυντικά σου! Προσωπικά, έχω μοιρασμένα τα προϊόντα μου ακριβώς γιατί πολλοί συνάδελφοί μου την έχουν πατήσει. Τέτοια καταστροφή όχι, δεν θα άντεχα να μου συμβεί! Βεβαίως, πρέπει να σου πω ότι η απώλεια είναι περισσότερο συναισθημτική, γιατί χάνεις τον μπούσουλά σου, τον τρόπο που δουλεύεις. Γιατί όταν είσαι τέτοιου βεληνεκούς δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι εταιρίες δεν σου έχουν στείλει την ίδια στιγμή άλλα προϊόντα! Θέλω να σου πω ότι το θεωρώ και λίγο marketing όλο αυτό. Ο Hung Vangoo, ο Mario Dedivanovic, η Joyce Bonelli είναι makeup artists που είναι οι ίδιοι celebrities! Once you do them you are them, όπως λέει και η manager μου, Victoria Gonzales (yeap! Είναι η ίδια manager που έχει αναλάβει την Kate Hudson και τους Coldplay)! Είμαι σίγουρη ότι ο manager του, του έδωσε αυτή τη γραμμή να το επικοινωνήσει! Σίγουρα, ο Mario Dedivanovic στο Los Angeles έχει άλλα προϊόντα, στην Νέα Υόρκη άλλα προϊόντα, στην Αλβανία που είναι το σπίτι του άλλα προϊόντα”.
Θα την βρεις: στο instagram εδώ

Read More

And More