Ελένη Μενεγάκη: πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της Estee Lauder για τα ροζ βραχιολάκια!

Ξέρω πως όσες διαβάζετε αυτό το άρθρο έχετε αγοράσει ένα τουλάχιστον Pink Ribbon Bracelet της Estee Lauder από τον Δούκα Χατζηδούκα. Αν και είμαι σχεδόν σίγουρη, ότι η πλειοψηφία το κάνει κάθε χρόνο από το 2005 οπότε και ο Δούκας σχεδίασε το πρώτο, πρώτο βραχιόλι το 2005.

Και μπορεί το ίδιο το βραχιόλι να είναι πολύ stylish, αλλά αυτή η αγορά έχει διτή σημασία καθώς, όπως πιθανότατα ήδη γνωρίζεις, σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’Άλμα Ζωής’’.

Και το 2012 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την Estee Lauder παγκοσμίως! Η Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies κλείνει τα 20 Χρόνια και φυσικά το ροζ βραχιόλι από τον σχεδιαστή ΔΟΥΚΑ αλλάζει και πάλι όψη!

20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ!

Από το 1992 η Estee Lauder πρωτοστατεί στην ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο. Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης. Η Estee Lauder από την αρχή της εκστρατείας ταυτίστηκε με ένα σύμβολο, τη γνωστή πλέον σε όλους Ροζ Κορδέλα, δημιούργημα της εμπνεύστριας της Εκστρατείας, Evelyn Lauder.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/14_9/Evelyn_H._Lauder_2004_Photo_by_Barbara_Alper.jpg

Η Εvelyn Lauder ήταν η γυναίκα που ξεκίνησε την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Οι γυναίκες αλλάζουν στάση ζωής!

20 χρόνια μετά μέσω της εκστρατείας έχουν διανεμηθεί από τους πάγκους της Estee Lauder πάνω από 115 εκατομμύρια ροζ κορδελάκια και ενημερωτικά έντυπα σε ολόκληρο τον κόσμο! Οι γυναίκες πλέον είναι πιο ενημερωμένες και η τακτική εξέταση για την υγεία του στήθους δεν αποτελεί πλέον ταμπού

Το 2005 η Estee Lauder επέκτεινε τις ενέργειές της για την ευαισθητοποίηση του κοινού αναθέτοντας στον γνωστό σχεδιαστή Δούκα το σχεδιασμό μιας αποκλειστικής δημιουργίας. Ο Δούκας, αντλώντας έμπνευση από το σύμβολο της εκστρατείας, τη Ροζ Κορδέλα, δημιούργησε ένα Ροζ Βραχιόλι από δέρμα όπου αναγραφόταν το μήνυμα Pink Ribbon. Η αποδοχή και η στήριξη του κόσμου, ήταν συγκινητική και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το βραχιόλι έγινε sold out και δημιουργήθηκαν λίστες αναμονής!

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ PINK RIBBON!

Αυτό είναι το 8ο κατά σειρά ροζ βραχιολάκι που θα φορέσουμε όλες μέσα στον Οκτώβριο. Και αυτή την φορά μας περιμένει μια ακόμη έκπληξη: η Ελένη Μενεγάκη είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη φετινή καμπάνια για την προώθηση του Pink Ribbon Bracelet! Η ίδια φωτογραφήθηκε με τον Δούκα Χατζηδούκα φορώντας τα βραχιολάκια της Estee Lauder σχεδιασμένα από τον ίδιο.

Απόλαυσε την Ελένη Μενεγάκη στην καμπάνια Pink Ribbon Bracelets από την Estee Lauder

“Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας και να μεταφέρουμε παντού ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Η πρόληψη σώζει ζωές. Είναι κάτι που το ακούμε από μικρά παιδιά κι όμως πολλές φορές το ξεχνάμε, το αμελούμε, δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να τύχει σε εμάς. Πόσα και πόσα σπίτια, γύρω μας, δίπλα μας, έχουν τουλάχιστον έναν άνθρωπο που έχει νοσήσει από τον καρκίνο του μαστού”, λέει η Ελένη Μενεγάκη στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

PINK RIBBON BRACELETS: ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ;


Το φετινό ροζ βραχιολάκι είναι σε σχήμα οβάλ από ανάγλυφο μέταλλο σε ροζ και γκρι χρώμα απεικονίζοντας την γκρι κορδέλα. Στην μια πλευρά του κρέμεται ένα διακριτικό μεταλλικό charm με το ροζ κορδελάκι που μας θυμίζει την ανάγκη της έγκαιρης διάγνωσης.

Και για τον καλό σου! Για 2η χρονιά και ο ανδρικός πληθυσμός θα έχει την ευκαιρία να υποστηρίξει την Εκστρατεία και το μήνυμα της πρόληψης. Το ανδρικό βραχιόλι θα διατίθεται σε μαύρο μεταλλικό με διακριτικά χαραγμένο επάνω του το συμβολικό ροζ κορδελάκι.

Τα βραχιόλια θα διατίθενται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων Estee Lauder σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’Άλμα Ζωής’’

Και μερικές backstage εικόνες…

Η Ελένη Μενεγάκη αφήνεται στα χέρια του Βασίλη Μπουλούμπαση και της Ρούλας Σταματοπούλου


Read More

And More