Έρευνα! Τι σχέση έχει ο καιρός με τις ρυτίδες στο πρόσωπό σου!

Το ότι η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για να δείχνει η επιδερμίδα μας πιο όμορφη, σφριγηλή κι γεμάτη από μέσα δεν χρειαζόταν να μπεις εδώ για να το διαβάσεις! Είναι βασική γνώση ότι αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα μας είναι α) καθαρισμό β) ενυδάτωση και γ) αντηλιακή προστασία.

Αλλά είναι η πρώτη φορά που επιστήμονες συνδέουν την δημιουργία ρυτίδων με τον καιρό! Πιο συγκεκριμένα, ένα group κινέζων επιστημόνων εξέτασε την συγκεκριμένη θεωρία ζητώντας από ένα group εθελοντών να μπουν και να χαμογελάσουν μέσα σε δωμάτια που είχαν από 10% υγρασία μέχρι 80%. Το συμπέρασμα ήταν πως όσοι μπήκαν στο δωμάτιο με την λιγότερη υγρασία σχημάτισαν βαθιές ρυτίδες έκφρασης οι οποίες επανήλθαν στην αρχική κατάσταση μετά από πολύ ώρα.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι για να έχεις λιγότερες ρυτίδες θα πρέπει να ζεις με μέρη με αρκετή υγρασία. Από την άλλη όσοι ζουν σε περιοχές με ξηρό κλίμα έχουν να αντιμετωπίσουν και το γεγονός ότι η υγρασία της επιδερμίδας τους εξατμίζεται όπως και το προϊόν που θα φορέσουν στο πρόσωπό τους!

Η ερώτηση είναι: τι μπορείς να κάνεις για να “κλειδώσεις” την υγρασία στο πρόσωπό σου; Εντατική ενυδάτωση πρωί και βράδυ και οπωσδήποτε ένα face mist που θα ψεκάζεις στο πρόσωπό σου όλη την διάρκεια της μέρας και ειδικά όταν νιώθεις η επιδερμίδα σου να σε τραβάει!

Τιιιι; Δεν έχεις face mist; Για να δεις τα αγαπημένα μας spray προσώπου κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More