Ετοιμάζουμε την αναγνώστριά μας για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Δες το πριν και το μετά!

Έχω δύο δεδομένα: Πρώτον, το make over είναι μια από τις αγαπημένες σας στήλες (λαμβάνουμε όλα τα μηνύματά σας). Δεύτερον, αυτή η περίοδος είναι ό,τι καλύτερο για να πειραματιστείς με το look σου και πράγματα τα οποία μέχρι τώρα δεν τολμούσες. Ας ενώσουμε τις δύο προτάσεις (έτσι, για να βγάλεις κι εσύ νόημα): η αναγνώστριά μας Φωτεινή Κουτουλάκη ήρθε στο studio του TLIFE και μας ζήτησε να την μεταμορφώσουμε για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Η Φωτεινή ήταν κατηγορηματική: “Δεν φοράω κόκκινο κραγιόν και eyeliner!”.

Και φυσικά, της κάναμε ακριβώς ότι δεν ήθελε. Θα δεις παρακάτω αν άλλαξε γνώμη ή όχι… Μέχρι τότε, πάρε μια γεύση από τις πηγές έμπνευσής μας.

Για το μακιγιάζ

Στην Carolina Herrera, στον οίκο Alice et Olivier αλλά και στην Diane Von Furstenberg επέστρεψαν τα 50’s look. Κόκκινο κραγιόν σε συνδυασμό με μια τραβηγμένη γραμμή eyeliner θα μεταμόρφωναν την Φωτεινή σε στάρλετ. Και κάπως έτσι, η make up artist Θάλεια Βασιάδη έβαλε μπροστά τα πινέλα της!

Για το χτένισμα


Η Φωτεινή μας ζήτησε ένα εύκολο χτένισμα το οποίο να μπορεί να κάνει μόνη της και την βραδιά του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν. Οι hair stylists από το κομμωτήριο Georgios Doudessis εμπνεύστηκαν από τις φετινές τάσεις στα catwalks που ήθελαν τους όγκους στην κορυφή της κεφαλής να επιστρέφουν. Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τα είδαμε στους οίκους Richmond, Mohaparta και Ruffian.

Έτοιμη να δεις την μεταμόρφωση της αναγνώστριάς μας; Το πριν και το μετά; Κάνε κλικ εδώ για την… αποκάλυψη τώρα και πάρε ιδέες και για το δικό σου look στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Read More

And More