To show της Anna Sui πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη με τις δημιουργίες να είναι πιο εντυπωσιακές από ποτέ με punk-runk και new romantic ταυτόχρονα διάθεση. Δαντέλες, γούνες, μεταξωτές φούστες και animal print λεπτομέρειες συνδυάστηκαν με Brigite Bardot χτενίσματα και bold eyeliner look που θα λατρέψεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Backstage βρέθηκαν η θρυλική Pat McGrath και η ομάδας της επιμελήθηκαν τα make up looks και ο επίσης θρυλικός Garren τα ασύλληπτα χτενίσματα.
«Στο σόου της Anna Sui Φθινόπωρο/Χειμώνας 2026, ο Garren και η ομάδα του δημιούργησαν σιλουέτες εμπνευσμένες από τον Bardot με αιθέρια υφή και αβίαστη κίνηση χρησιμοποιώντας R+Co B. Η έμπνευση της Anna ήταν από το punk-runk New Romantic wave από το νυχτερινό κέντρο Blitz στο Λονδίνο. Θέλαμε να βάλουμε τη δική μας πινελιά σε αυτό με μια προσέγγιση 60s στα πλαϊνά μέρη των μαλλιών και ένα top knot εμπνευσμένο από την Bardot» σχολίασε ο Garren στον λογαριασμό του στο Instagram.

H Dame Pat McGrath με τη σειρά της, εμπνεύστηκε επίσης από τις δημιουργίες της Sui και τα 60’s, τονίζοντας το βλέμμα με sharp eyeliner σε burgunfy απόχρωση που είναι η επόμενη μεγάλη τάση. Το περίγραμμα ξεφεύγει αρκετά τόσο από την εσωτερική όσο και την εξωτερική γωνία του ματιού χαρίζοντας μιας ρετρό αίσθηση μεν αλλά με μοντέρνα οπτική. Χείλη και ζυγωματικά παραμένουν ματ και σχεδόν nude χαρίζοντας έναν ακόμη πιο δραματικό τόνο.
Κεντρική Photo by Dia Dipasupil/Getty Images
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
