Site icon TLIFE

Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks

Η εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 ολοκληρώθηκε και τα beauty looks που δημιούργησαν οι experts στα παρασκήνια ήταν στ’ αλήθεια εντυπωσιακά. Η αποχή τους έκανε καλό  αφού οι εμπνεύσεις ήταν συγκλονιστικές. Πολύ μακριές πλεξούδες, eye make up look που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης, μεταλλικές αποχρώσεις στα χείλη, ροζ σε όλο το πρόσωπο αλλά και vampy lips είναι μόνο μερικές από τις τάσεις της επόμενης σεζόν και είναι όλες τους υπέροχες. 

Φυσικά, κάποια από τα trends του London Fashion Week  μπορείς να της υιοθετήσεις και στα μέσα του φθινοπώρου ή το χειμώνα. Απλά πρέπει να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

Erdem: Υπεύθυνος για τις πολύ μακριές, ρομαντικές πλεξούδες είναι ο celebrity hairstylist Larry King. Οι αφέλειες ήταν το twist που χάρισε την τέλεια πινελιά. Το μακιγιάζ παρέμεινε φυσικό και σε γήινους τόνους. 

 

Charlotte Knowles London: Λιλά περίγραμμα και ίδια ακριβώς απόχρωση mascara δημιουργούν το τέλειο μονοχρωματικό eye make up look ever. Το υπόλοιπο πρόσωπο είναι φυσικό, με ματ επιδερμίδα και παστέλ, λαμπερή απόχρωση στα χείλη. 

@thomasdekluyver

Στον ίδιο οίκο είδαμε και τα μεταλλικά χείλη που θα κάνουν θραύση πολύ σύντομα. 

@thomasdekluyver

Supriya Lele: Το vampire chic είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της επόμενες σεζόν αν και οι celebrities την έχουν ήδη υιοθετήσει στο κόκκινο χαλί. Η Penelope Cruz ήταν από τις πρώτες στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Τα χείλη αποκτούν μια μπορντό, σχεδόν μαύρη, απόχρωση χαρίζοντας μια απόκοσμη, άκρως δραματική πινελιά. 

 

@reuters

Paul Costelloe: Τιρκουάζ σκιά στα βλέφαρα που είναι στολισμένα ταυτόχρονα με μικροσκοπικά πετράδια. Glam και 70’s είναι το ωραιότερο make up της επόμενης σεζόν. Ο ψηλός κότσος με τις ατίθασες αφέλειες ολοκληρώνουν το απίθανο look. 

@paulcostelloeofficial

Bora Aksu: Το ροζ χρώμα είναι ο βασιλιάς της άνοιξης. Μάτια, χείλη και ζυγωματικά “ανθίζουν” σε ένα make up look που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. H σκιά απλώνεται ανεπιτήδευτα τόσο στο πάνω όσο και το κάτω βλέφαρο.  Τα ζυγωματικά είναι τονισμένα με blush στον ίδιο τόνο ενώ τα χείλη αποκτούν μια διακριτική όψη με ένα ροζ, super ενυδατικό κραγιόν.  

 

@reuters

Paul & Joe: Το ουράνιο τόξο στο βλέμμα. Αισιόδοξο, χαρούμενο και artistic το συγκεκριμένο look είναι ονειρεμένο. 

@reuters

Rejina Pyo: Αυστηρή χωρίστρα στη μέση και τα μαλλιά πιασμένα χαμηλά σε τριπλές pigtails. Τις δημιούργησε ο hairstylist Ali Pirzadeh που μάζεψε τα μαλλιά σε δύο χαμηλές αλογοουρές και στη συνέχεια τις στριφογύρισε χρησιμοποιώντας δυνατό σπρέι χτενίσματος. Ένα πρακτικό hairstyle που μπορείς να υιοθετήσεις σήμερα κιόλας. 

@alipirzadeh

David Koma: Total glow look. Πρόσωπο και μαλλιά αποκτούν απίστευτη λάμψη. Άκρως καλοκαιρινό, δροσερό και casual. Οι beauty experts το πέτυχαν χρησιμοποιώντας σπρέι φορμαρίσματος για λάμψη στα μαλλιά και ενυδατικό φον ντε τεν και προϊόντα μακιγιάζ σε ρευστή ή κρεμώδη μορφή στο πρόσωπο. 

@davidkomalondon

Nensi Dojaka: Τα μαλλιά είναι μαζεμένα σε ψηλό, σφιχτό κότσο με ανέμελες τούφες ελεύθερες. Το μακιγιάζ είναι φυσικό μεν αλλά με το δέρμα και τα χείλη να λάμπουν και τα μάτια να αποκτούν μια διακριτική glam όψη χάρη στην υποψία shimmer σκιάς. 

@nensidojaka

Δεν μένεις παρά να επιλέξεις το αγαπημένο σου. 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr