Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο: Τα ωραιότερα beauty trends

H εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο ολοκληρώθηκε κι εκείνο που έχω να δηλώσω είναι πως τα beauty looks που δημιούργησαν οι make up arstists και οι hairstylists στα παρασκήνια ήταν στ’ αλήθεια υπέροχα. Μετά από αρκετές σεζόν αποχής από τις πασαρέλες, οι experts εμπνεύστηκαν από στοιχεία της φύσης, εμβληματικά έργα τέχνης αλλά και τις δημιουργίες των οίκων με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν looks που θα σε εντυπωσιάσουν. Κάποια από τα οποία μπορείς να υιοθετήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη το φθινόπωρο και τον χειμώνα. 

Απλά πρέπει να επιλέξεις το πρώτο. 

Etro: Με 70’s διάθεση όσο αφορά στα μαλλιά και το πρόσωπο στολισμένο με μικροσκοπικά κρύσταλλα και στολίδια χαρίζοντας ένα μεταμοντέρνο και ιδιαίτερο twist στο look. To δέρμα είναι άψογο, ζυγωματικά και χείλη τονισμένα με ροζ αποχρώσεις και τα φρύδια φυσικά. 

 

@Splash

Genny: Nude και δροσερό όπως τα ανοιξιάτικα λουλούδια το συγκεκριμένο make up θα γίνει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις. Η επιδερμίδας είναι ματ με τη βοήθεια της πούδρας που επανέρχεται δυναμικά, τα χείλη έχουν απαλή λάμψη και τα μάτια είναι διακριτικά τονισμένα με παστέλ σκιά και μια μικρή λάμψη στην εσωτερική γωνία.  

@Splash

Alberta Feretti: Το σημείο αναφοράς είναι οι βλεφαρίδες. Έντονες, με μήκος και όγκο που ξέρω πως λατρεύεις. Την επόμενη σεζόν απλώνεις μάσκαρα και στο κάτω βλέφαρο αφήνοντας το υπόλοιπο πρόσωπο διάφανο και λαμπερό. 

@Splash

Emporio Armani:  Τα μαλλιά είναι πιασμένα σφιχτά και χαμηλά, με αυστηρή χωρίστρα στη μέση. Πρόκειται για το hairstyle που έχουν αντιγράψει ήδη οι celebrities και θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. Το make up look κινείται σε γήινους τόνους χωρίς υπερβολές. 

@Splash

Tods: Η χωρίστρα την επόμενη σεζόν θα μείνει σταθερά στη μέση και τα μαλλιά ελεύθερα και ανεπιτήδευτα. Οι make up artists δίνουν έμφαση στην υγιή όψη και φυσική λάμψη του δέρματος και τονίζουν διακριτικά μάτια, χείλη και ζυγωματικά. 

@Splash

Max Mara: Το headband είναι και πάλι εδώ αλλά πιο κομψό από ποτέ. Μια λεπτή κορδέλα στα μαλλιά είναι αρκετή. Τα χείλη αποκτούν λάμψη και τα ζυγωματικά δείχνουν ηλιοκαμένα ενώ τα φρύδια παραμένουν φυσικά.

@Splash

Roberto Cavalli: Το ροζ είναι το χρώμα της επόμενης άνοιξης αλλά όχι στην ρομαντική του εκδοχή αλλά στη σοφιστικέ που πέτυχαν οι experts με το τέλειο smoky eye. 

@Splash

N21: Με έμφαση στα χείλη και τα φρύδια. Τα πρώτα αποκτούν μια υπέροχη όψη με το lip gloss στο κέντρο τους μόνο να χαρίζουν ένα υπέροχο εφέ. Τα δεύτερα είναι πλούσια και τονίζουν το βλέμμα με τον καλύτερο τρόπο. 

@Splash

Del Core: Το wet look είναι συνώνυμο του καλοκαιριού και στο συγκεκριμένο συνδυάζεται με λαμπερά χείλη σε ροζ τόνους με μια καφέ υποψία. 

@Splash

Και τώρα εν αναμονή των shows της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. 

Read More

And More