Έχουμε όλα τα info για το ear make up του Λάκη Γαβαλά στην Τατιάνα!

Αντί εισαγωγής: αυτό το θέμα με έπιασε εντελώς απροετοίμαστη! Γιατί την στιγμή που εγώ καθόμουν χαλαρή να δω την συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά στην Τατιάνα, εκείνος έκανε ear make up. Για την ακρίβεια, η επί 13 χρόνια προσωπική του make up artist και φίλη, Κερασία Κούη.

Και όταν ο Λάκης Γαβαλάς επιλέγει να κάνει κάτι τότε αυτό τον “κάτι” ανάγεται σε τάση! Δικαίως! Αφού μιλάμε για τον Λάκη Γαβαλά… Και στην προκειμένη αυτό που επέλεξε να κάνει αφορούσε το beauty department ά-με-σα. Και η επόμενη αντανακλαστική κίνηση (αφού πέρασα από την απόλυτη χαλάρωση στην απόλυτη εγρήγορση) ήταν να πάρω τηλέφωνο την Κερασία Κούη. Η οποία από το πλατό μου είπε τα εξής:

“Πρόκειται για μια ιδέα του Λάκη την οποία υλοποιούμε με βάση τα ρούχα. Είναι κάτι που έχουμε ξανακάνει με τον Λάκη και για φωτογράφιση στο Marie Claire. Το συγκεκριμένο ear make up είναι zebra print και έγινε με eyeliner της Clinique και ειδική λευκή μπογιά για body painting”.

Λίγο πριν βγει στον αέρα της εκπομπής, ο Λάκης είχε ανεβάσει στο instagram του αυτή τη photo. Όπου “αυτή”, διπλής ανάγνωσης…

Ενώ λίγο παλιότερα είχε ανεβάσει και μια αντίστοιχη photo από body make up. Αυτή!

Και το poll της ημέρας: Σου αρέσει η τάση του ear make up; Είναι κάτι που θα δοκιμάσεις;

Read More

And More