Έχουμε βάσιμες υποψίες ότι αυτό θα είναι το επόμενο προϊόν που θα βγάλει η Rihanna!

Θα πίστευες ποτέ ότι η Rihanna θα άφηνε τίποτα στην τύχη; Ούτε εμείς! Τις προηγούμενες μέρες, λοιπόν, η Rihanna εμφανίστηκε στο Coachella φορώντας φούξια eyeliner και φούξια μάσκαρα που σετάρονταν τέλεια με τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει.

Κατά το παρελθόν έχουμε δει πολλές φορές την Rihanna να κάνει πάνω της teasing των προϊόντων που πρόκειται να λανσάρει στα Fenty πράγμα που πιστεύουμε ακράδαντα ότι συμβαίνει και αυτή τη φορά. Σκέψου το: η Rihanna έχει το δικό της brand καλλυντικών και δεν φοράει τίποτα που να μην ανήκει σε αυτό το brand. Πόσω μάλλον, ένα προϊόν με τόσο έντονο χρώμα όσο το φούξια που έλκει όλη την προσοχή. Και γιατί η Rihanna να θέλει να έλξει όλη την προσοχή φορώντας και άρα προμοτάροντας ένα άλλο brand καλλυντικών; Άρα: μην ξαφνιαστείς αν δεις στα Fenty να προστίθενται χρωματιστες μάσκαρα και χρωματιστά eyeliner!

Εν τω μεταξύ, αν αναζητάς μια φούξια μάσκαρα, υπάρχει ήδη στην αγορά και είναι η Vinyl Couture του YSL, απόχρωση Ν°6 I Am The Madness, €36.95. Αλλά η ερώτηση είναι: θα φορούσες ποτέ φούξια μάσκαρα;

 

Read More

Read More