Fox eye: το trick του Tik Tok που θα σου δώσει την πονηρή ματιά της Kendall!

Αν παρακολουθήσεις λίγο εντατικότερα το Tik Tok θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι μόνο χορός αλλά εδώ θα βρεις και μερικά εξαιρετικά beauty trick που δεν ήξερες ότι υπάρχουν. Και το καλύτερο part είναι ότι όταν τα δοκιμάσεις θα δεις πως έχουν και εξαιρετικό αποτέλεσμα ή, με άλλα λόγια, αυτά τα trick κάνουν δουλειά!

Ένα από τα διασημότερα τέτοια trick είναι αυτό του concealer, λέγεται fox eye και υπόσχεται να σου δώσει το πονηρό βλέμμα της Kendall Jenner. Κάτι που ίσως δεν έχεις προσέξει ή δεν ήξερες, είναι πως τελευταία μεγάλη τάση στις επεμβάσεις προσώπου είναι και το λεγόμενο “fox eye lift” όπου, ουσιαστικά, ανασηκώνονται οι άκρες των ματιών με αποτέλεσμα τα μάτια να αποκτούν το ίδιο σχήμα με αυτό ενός top model (ναι, η Kendall δεν είχε πάντα αυτά τα μάτια).

Σε αυτό το άρθρο δεν θα σου δώσουμε λεπτομέρειες για αυτή την “επέμβαση” αλλά θα μοιραστούμε μαζί σου κάτι καλύτερο: πώς θα πετύχεις αυτό το εφέ της ανοδικότητας στις εξωτερικές γωνίες μόνο με το μακιγιάζ! Το fox eye concealer trick έγινε γνωστότερο από τον Κορεάτη Tik Toker, Daniel Ly αλλά παρακάτω σου παραθέτουμε και μερικά ακόμη tutorials που έχουμε ξεσηκώσει από το Tik Tok. Ρίξε μια ματιά και συνεχίζουμε!

 

 

@ogabgcringing at my voiceover but this concealer method changed my life😭 ##fyp ##voiceover ##makeup ##makeuptutorial ##catfish ##xyzbca ##keepingbusy♬ Float on the Sound (Ey) – Tiagz

Το Fox eye μπορείς να το πετύχεις, λοιπόν, τοποθετώντας το concealer σε στρατηγικά σημεία, ωστόσο υπάρχει και ένας δεύτερος τρόπος να το πετύχεις: είτε ξυρίζοντας τα φρύδια σου στα τελειώματα (ouch!) ώστε να τους δώσεις ανοδικότητα, είτε καλύπτοντάς τα με concealer.

 

@tall_lucy##foxeye ##foxeyechallenge ##followme ##fyp ##foryoupage ##foryou ##kendalljennerchallenge♬ original sound – tall_lucy

The fox eye concealer trend: πώς θα το πετύχεις

Για να πετύχεις αυτή την ανοδικότητα στο βλέμμα σου προτείνουμε να κινηθείς στην πρώτη οδό (φυσικά!) και να τοποθετήσεις το concealer στα σημεία που πρέπει. Σύμφωνα με τον Daniel Ly αυτά είναι:

-Κάτω από την εξωτερική γωνία του ματιού και ανοδικά μέχρι την εξωτερική γωνία του φρυδιού

-Στην εσωτερική γωνία του ματιού

-Κάθετα στα πλαϊνά της μύτης

-Στις εξωτερικές γωνίες στα πλαϊνά της μύτης

-Κάτω από το κάτω χείλος

Για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα το trick εδώ είναι να χρησιμοποιήσεις ένα concealer ακριβώς στον τόνο της επιδερμίδας σου για να κάνεις την κάλυψη που θα έκανες έτσι κι αλλιώς και ένα πιο ανοιχτόχρωμο (ένα- δύο τόνους πιο ανοιχτό από το άλλο concealer και άρα από τον τόνο της επιδερμίδας) για να αλλάξεις το σχήμα του προσώπου. Έπειτα, και αφού κάνεις το σωστό blending, σέταρε από πάνω με μια πούδρα σε μορφή σκόνης για να σταθεροποιήσεις και για έξτρα drama μπορείς να βάλεις στοχευμένα στις εξωτερικές γωνίες μια πούδρα λάμψης.

Τα must have για να το πετύχεις

Παλέτα concealer, Studio Fix Conceal and Correct Palette, MAC, €44.50

 

Πινέλο εφαρμογής concealer no 210 Royal Brush & Langickel, €4.98, Make Me Up

 

Fenty Beauty by Rihanna Pro Filtr’ Instant Setting Powder, €32.50

Ιριδίζουσα πούδρα, Wild Rose Illuminating Powder, Korres

 

 

Read More

And More