Fresh! Τα 8 πιο ενημερωμένα κουρέματα που θα σε ανανεώσουν για το φθινόπωρο!

Photo: Sezane

Καλό Σεπτέμβριο! Όσο και αν θέλεις να μην το παραδεχτείς, υπάρχει κάτι ανανεωτικό τον Σεπτέμβριο! Γιατί η ανανέωση είναι το μοναδικό σου όπλο με το οποίο μπορείς να (κατά)πολεμήσεις το γεγονός ότι το καλοκαίρι τελείωσε και ίσως τελικά να πρόκειται για φυσική άμυνα του οργανισμού. Να, λοιπόν, μερικές ιδέες να ανανεωθείς: αγόρασε καινούργιο άρωμα και κλείσε ραντεβού με τον κομμωτή σου. Το πρώτο το επεξεργάζομαι μέχρι να καταλήξω στο νέο άρωμα που θα φοράω από Σεπτέμβριο. Το δεύτερο θα το κάνω σε λίγες ώρες που έχω ραντεβού.

Αν ταυτίστηκες έστω και ελάχιστα με το παραπάνω, ιδού μερικές ιδέες για μερικά ολόφρεσκα κουρέματα που μπορείς να κάνεις. PS: τα αρώματα σε επόμενο άρθρο.

1. Undone bob

Είναι η πιο φρέσκια εκδοχή του καρέ που το είδαμε φέτος στην Kaia Gerber. Ειδικά αν έχεις λεπτή τρίχα go for it καθώς πρόκειται για ένα χτένισμα που χωρίς ιδιαίτερο styling θα σου προσθέσει πολλούς πόντους στιλ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάζεις την χωρίστρα σου και να προσθέσεις dry shampoo.

2. French fringe

Το περίφημο je ne sais quoi των Γαλλίδων αποτυπωμένο σε ένα κούρεμα! Οι γαλλικές φράντζες ή curtain bangs αν προτιμάς, είναι το τέλειο κούρεμα που επίσης θα σου δώσει στιλ και που ταιριάζει ιδιαίτερα σε κορίτσια με σπαστά μαλλιά. Αν είσαι μια από αυτές, μην κάνεις δεύτερες σκέψεις!

3.Μακριά μήκη και sleel φράντζα

Αυτό το japanese combo είναι το αγαπημένο μας και αποτελεί ιδανική επιλογή αν έχεις μακριά και ολόισια μαλλιά που έχεις α) βαρεθεί και β) αναζητάς ένα twist που θα σου δώσει στιλ.

4.Vintage bob

Τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος αν επιλέξεις ένα μακρύ καρέ. Και για να κάνεις το αποτέλεσμα ακόμη πιο ενημερωμένο ζήτησε από τον κομμωτή σου να σου κόψει τα τελειώματα σε ένα αυστηρό και ενιαίο μήκος χωρίς layers και κάνε styling γυρίζοντάς τα προς τα μέσα.

5. Shag

Είναι το πιο αγαπημένο μας κούρεμα και αυτό που έχει κλέψει την καρδιά μας εδώ στο TLIFE. Απαιτεί πολλά layers και κυρίως στα τελειώματα και ελάχιστο styling με ένα μεγάλο ψαλίδι για μπούκλες.

6. Wavy καρέ

Αν έχεις κυματιστά και ανοιχτόχρωμα μαλλιά αυτό το καρέ με τα layers στα τελειώματα θα σου δώσει το stylish look που βλέπεις στα it κορίτσια του instagram.

7. Angled bob

Λίγο 80’s, λίγο Daria αλλά τελικά πολύ updated αυτό το μοντέρνο κούρεμα σου ταιριάζει τέλεια αν έχεις μπούκλες.

8. Μακρύ shag

Αν σου αρέσει το shag αλλά δεν θέλεις να αποχωριστείς τα μαλλιά σου, δοκίμασέ το στην πιο μακριά εκδοχή τους!

Read More

And More