Garnier Ultra Lift! Κάνε το τεστ των 28 ημερών και μέτρησε μόνη σου τα αποτελέσματα!

Όταν επιλέγεις μια κρέμα πόση υπομονή μπορείς να κάνεις μέχρι να δεις αποτέλεσμα; Σίγουρα, η μια εβδομάδα είναι πολύ μικρό διάστημα οπότε και πρέπει να οπλιστείς με υπομονή. Από την άλλη, όμως, πώς μπορείς να διαπιστώσεις στην πράξη ότι ναι, αυτή η κρέμα έκανε δουλειά! Έσβησε κάποιες ρυτίδες ενώ κάποιες άλλες τις έκανε να δείχνουν λιγότερο βαθιές…

Όταν ακολουθείς ένα πρόγραμμα διατροφής, ανεβαίνεις στην ζυγαριά σου. Όταν κάνεις λεύκανση στον οδοντίατρο εφοδιάζεσαι με το ειδικό εκείνο εργαλείο μέτρησης της λευκότητας των δοντιών σου. Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς να έχεις ένα αντίστοιχο εργαλείο μέτρησης του βάθους των ρυτίδων; Να το τοποθετείς δίπλα από την ρυτίδα σου και να βλέπεις μετά από συστηματική χρήση μιας κρέμας, αν η κρέμα αυτή έκανε όσα σου υπόσχονταν; Ναι, αυτό ακριβώς!

Επανάσταση Garnier Ultra Lift: Μέτρησε την αποτελεσματικότητα της αντιρυτιδικής σου κρέμας
Λέγεται μετρητής βαθμίδας ρυτίδων, τον παίρνεις μαζί με την αγαπημένη σου Garnier Ultra Lift και με την βοήθειά του μετράς πόση δουλειά κάνει η κρέμα σου. Πώς; Είναι πολύ απλό!
Βήμα 1: Μέτρησε τις ρυτίδες σου στην περιοχή του ποδιού της χήνας. Σημείωσέ το.
Βήμα 2: Εφάρμοσε την UltraLift στο πρόσωπό σου για 28 ημέρες.
Βήμα 3: Μέτρησε ξανά τις ρυτίδες σου στο πόδι της χήνας.


Με τον μετρητή βαθμίδας ρυτίδων μπορείς να μετρήσεις το βάθος των ρυτίδων σου πριν και μετά την χρήση της αγαπημένης σου κρέμας!

Garnier Ultra Lift: γνώρισέ την κι εσύ!
Η Garnier Ultra Lift αναζωογονεί τα κύτταρα της επιδερμίδας και διεγείρει παράλληλα την παραγωγή κολλαγόνου ώστε να γεμίσει τις ρυτίδες από το εσωτερικό τους. Περιέχει στη σύνθεσή της Pro-Retinol ένα μοναδικό ενεργό αντι-γηραντικό
συστατικό που διεγείρει τον κυτταρικό μεταβολισμό καθώς και λινολεϊκό οξύ για θρέψη και ενδυνάμωση της φυσικής ασπίδας της επιδερμίδας. Βεβαίως, πλέον όλα αυτά μπορείς να τα διαπιστώσεις κι εσύ μόνη σου στην πράξη χάρη στον μετρητή βαθμίδας ρυτίδων από την Garnier.

Η σειρά Garnier Ultra Lift

Kρέμα ημέρας Garnier Ultra Lift Day, Ε.Λ.Τ. €13.57


Κρέμα νυκτός Garnier Ultra Lift Night, E.Λ.Τ. €13.57

Κρέμα ματιών Garnier Ultra Lift, E.Λ.Τ. €13.57

Read More

And More