Για πρώτη φορά ΟΛΑ τα αποκλειστικά brands της Sephora με έκπτωση 30% και αυτά είναι τα πέντε πράγματα που θα πάρουμε!

Αν αυτή ήταν μια Άνοιξη όπως οι άλλες, τώρα θα χαιρόμασταν το χάδι του ήλιου στο πρόσωπό μας (πάντα με «δερματοφύλακα» το αντηλιακό μας) και θα κάναμε εκείνες τις μεγάλες βόλτες που πάντα καταλήγουν στο αγαπημένο μας κατάστημα Sephora να δοκιμάζουμε αχόρταγα τα new entries της σεζόν σε μακιγιάζ, skincare, αρώματα και να φρεσκάρουμε τη λίστα με τα νέα beauty products του πόθου μας. Αυτή η Άνοιξη είναι διαφορετική, μένουμε σπίτι, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα εγκαταλείψουμε ό,τι μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα, τονώνει τη διάθεση και την αισιοδοξία μας.

Και αφού προς το παρόν δεν μπορούμε να πάμε εμείς στα αγαπημένα μας Sephora, έρχονται εκείνα στο σπίτι μας και μάλιστα με ένα νέο που όλες οι beauty addicts περιμέναμε εδώ και καιρό: όλα τα προϊόντα των αποκλειστικών brands  (βλέπε Fenty Beauty, Pixi, Huda Beauty, La Neige, Belif, Sephora Collection, Anastasia Beverly Hills, Dr.Jart+, Sol de Janeiro και αμέτρητα ακόμα) έρχονται για πρώτη φορά με έκπτωση 30% – ναι, σωστά διαβάσατε!

Αν δεν έχετε ήδη έτοιμη τη σχετική wish list ρίξτε μια ματιά στη δικιά μας λίστα με τα must try προϊόντα σε skincare και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές των Sephora σε όλα τα αποκλειστικά brands!

#1 Huda Beauty Mercury Retrograde Palette

Ό,τι δημιουργεί η Huda Kattan είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε στο μακιγιάζ μας και όχι μόνο, όπως θα δείτε λίγο πιο κάτω στη λίστα. Με 18 εκπληκτικές, «διαγαλαξιακές», όπως λέει η Huda, αποχρώσεις που ισορροπούν ανάμεσα στους ψυχρούς και τους ζεστούς τόνους αλλά και τέλειες υφές (ματ, μεταλλικές, foil, glitter), η παλέτα σκιών Mercury Retrograde προκαλεί τη φαντασία και υπογράφει τα πιο εντυπωσιακά looks.

Δες τώρα εδώ όλα τα προϊόντα Huda Beauty!

#2 Pixi skintreats Glow Tonic

Εμπλουτισμένη με 5% γλυκολικό οξύ, ένα φυσικό παράγωγο του ζαχαροκάλαμου, αυτή η δροσερή λοσιόν απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα από το πρόσωπο δίνοντας χώρο στα νέα, υγιή κύτταρα να έρθουν στην επιφάνεια. Την ίδια στιγμή η αλόη καταπραύνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, η αμαμελίδα τονώνει και συσφίγγει ενώ το εκχύλισμα αγριοκαστανιάς τονώνει τη μικροκυκλοφορία, δίνει φρεσκάδα και λάμψη υγείας. Το Glow Tonic έρχεται αμέσως μετά τον καθαρισμό, ένα βήμα που γίνεται skincare εθισμός.

Δες τώρα εδώ όλα τα προϊόντα Pixi skintreats!

#3 Too Faced  Better Than Sex Mascara

Εκεί που πιστεύεις πως δεν υπάρχει τίποτα… better than sex, έρχεται η Too Faced και σε προκαλεί με μια μάσκαρα που είναι, πράγματι, συ-γκλο-νι-στι-κή! Η Better Than Sex Mascara έχει βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας και ίνες νέας γενιάς που αγκαλιάζουν τις βλεφαρίδες μία μία ξεχωριστά, δίνοντας όγκο και διαχωρισμό, καθώς τις «ντύνουν» με το πιο βαθύ μαύρο χρώμα από τη ρίζα μέχρι την άκρη-και όλα αυτά στη πρώτη κιόλας στρώση!

Δες τώρα εδώ όλα τα προϊόντα Too Faced!

#4 Sol de Janeiro  Brazilian Bum Bum Cream

«Η ομορφιά δεν είναι θέμα standards, είναι διάθεση και attitude», υποστηρίζει η Sol de Janeiro και το αποδεικνύει υπογράφοντας μία από τις πιο λατρεμένες body creams στον κόσμο: η Brazilian Bum Bum Cream είναι ένα «κοκτέιλ» από εξωτικά περιποιητικά συστατικά όπως guarana, βούτυρο cupuacu, acai και έλαιο καρύδας που φλερτάρουν με μικρομόρια λάμψης χαρίζοντας στην επιδερμίδα την απόλυτη απαλότητα, τόνωση και λάμψη. Όσο για την μοναδική ευωδιά της, ζεστή και gourmand, αγκαλιάζει το σώμα με ακραίες δόσεις αισθησιασμού.

Δες τώρα εδώ όλα τα προϊόντα Sol de Janeiro!

#5 Benefit Cosmetics The Porefessional

Σε αυτό το θρυλικό σωληνάριο κρύβεται το μυστικό που θα σας απαλλάξει από τους πόρους, ως δια μαγείας. Η Benefit έβαλε στο στόχαστρο ένα από τα πιο δύσκολα προβλήματα και βρήκε τη λύση με το The Porefessional Pro Balm: ένα primer ελαφρύ και oil-free, με διάφανη σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνη E που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και τέλεια υφή balm, έρχεται να μειώσει άμεσα την εμφάνιση των πόρων και των λεπτών γραμμών για επιδερμίδα πιο απαλή από ποτέ!

Δες τώρα εδώ όλα τα προϊόντα Benefit Cosmetics!

 

Read More

And More