Γιατί η ανανεωμένη σειρά APIVITA Wine Elixir είναι ο πιο φυσικός τρόπος να σταματήσεις τον χρόνο! Τη δοκιμάσαμε!

Κάθε προϊόν που φτάνει στο ράφι μας έχει πίσω του άπειρες ώρες επιστημονικών ερευνών, μελέτες και συστατικά που έχουν αποδειχτεί ότι κάνουν “δουλειά”. Και ανάλογα με το… πόση δουλειά κάνουν, αυτό το προϊόν μπορείς να το βάλεις περιστασιακά στη ρουτίνα σου γιατί να, σου άρεσε και η υφή και η μυρωδιά του ή να το λατρέψεις!

Η ανανεωμένη σειρά APIVITA Wine Elixir ανήκει αναμφισβήτητα στην δεύτερη κατηγορία. Μόνο που έχει και τέλεια υφή και τέλεια μυρωδιά! Πού, όμως, οφείλεται το αποτέλεσμα που βλέπεις στον καθρέφτη σου; Θα προσπαθήσω να σου τα εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται στις επόμενες γραμμές.

Τι είναι η επιστήμη της Επιγενετικής;

Καθεμία από εμάς είναι ξεχωριστή. Μας αρέσουν άλλα πράγματα, μεγαλώσαμε αλλιώς, κάνουμε διαφορετικές δουλειές. Αλλά έχουμε όλες μας κάτι κοινό: το γήρας! Μάλιστα, οι παράγοντες που μας κάνουν να γερνάμε είναι δύο: α) φυσικοί, δηλαδή κάτι που αναπόφευκτα συμβαίνει με το πέρασμα των χρόνων και υπάρχει στο DNA μας β) εξωγενείς και έχει να κάνει με τις επιλογές μας, τον τρόπο ζωής μας, αν καπνίζουμε ή όχι, αν ξενυχτάμε ή όχι και φυσικά με τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Η επιστήμη, λοιπόν, που μελετά αυτό λέγεται Επιγενετική.

Ας σταθούμε, τώρα, στο τελευταίο: στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε ενδεχομένως να υπάρχουν συστατικά τα οποία λειτουργούν ως “διακόπτες” οι οποίοι ανοίγουν και κλείνουν την διαδικασία της γήρανσης.

Η APIVITA έκανε μια in house έρευνα στα επιστημονικά της εργαστήρια αποδεικνύοντας ότι ένα τέτοιο συστατικό είναι οι πολυφαινόλες οι οποίες βρίσκονται στα αμπέλια Σαντορίνης. Και τότε δημιουργήθηκε η ανανεωμένη σειρά Wine Elixir της APIVITA.

Τι το εξαιρετικό έχουν τα αμπέλια Σαντορίνης;

Η ερώτηση είναι σχεδόν αναπόφευκτη: οι πολυφαινόλες είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και το γνωρίζουμε. Γιατί, όμως, πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης συγκεκριμένα; Τα αμπέλια Σαντορίνης έχουν μια εξαιρετική ικανότητα: είναι άνυδρα, αυτόρριζα αμπέλια που καλλιεργούνται σε μορφή «κουλούρας» για να προστατευτούν από τους ανέμους, και για να ανταπεξέλθουν στις κλιματικές δυσκολίες παράγουν πολυφαινόλες σε ιδιαίτερα μεγάλη συγκέντρωση. Ακριβώς, λοιπόν, όπως προστατεύονται από τους εξωγενείς παράγοντες και τις επιθέσεις, έτσι προστατεύουν και την επιδερμίδα μας από όλα όσα μας γερνούν.

Τα προϊόντα της ανανεωμένης σειράς Wine Elixir

Η νέα σειρά Wine Elixir αποτελείται από τα παρακάτω έξι προϊόντα: ορός εντατικής φροντίδας, κρέμες ημέρας με ελαφριά μεταξένια ή πλούσια βελούδινη υφή ώστε να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει στον δικό σου τύπο επιδερμίδας, κρέμα νύχτας, κρέμα για τα μάτια και τα χείλη χωρίς άρωμα και λάδι προσώπου. Το τελευταίο, μάλιστα, είναι απολαυστικό και σου δημιουργεί την τέλεια αίσθηση χαλάρωσης όταν επιστρέφεις σπίτι αργά και φροντίζεις το πρόσωπό σου μετά από μια έντονη μέρα.

Και τι θα δω στο πρόσωπό μου όταν ξεκινήσω να χρησιμοποιώ τη σειρά;

Η νέα σειρά APIVITA Wine Elixir λειτουργεί προληπτικά και επανορθωτικά, ενώ το αποτέλεσμα που βλέπεις στον καθρέφτη σου είναι διπλό: και άμεσο και σε βάθος χρόνου (στο άμεσο υπολόγισε μια τέλεια λάμψη!). Πιο συγκεκριμένα, σε κλινική μελέτη που έχει διεξαχθεί σε γυναίκες 35-50 ετών που χρησιμοποίησαν την κρέμα ημέρας για 28 ημέρες, 93% των γυναικών είδαν ορατή βελτίωση σε ρυτίδες, σφριγηλότητα και αίσθηση lifting.  Και φυσικά, τα προϊόντα της σειράς περιέχουν έως και 100% φυσικά συστατικά, δεν έχουν σιλικόνη και parabens, ενώ είναι εμπλουτισμένα με το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, το οποίο ενισχύει τη φόρμουλα για απόλυτη προστασία ενάντια στις περιβαλλοντολογικές επιθέσεις που επιταχύνουν τη γήρανση.

Last but not least: τα 100% φυσικά αιθέρια έλαια τονώνουν εκτός από την επιδερμίδα και τη διάθεσή σου! Με άλλα λόγια, ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις και να κλείσεις τη μέρα σου!

 

Read More

And More