Γιατί η beauty editor του TLIFE λάτρεψε τα αντηλιακά Nuxe και υπόσχεται πως θα σου συμβεί το ίδιο!

Υπάρχει κάτι ξεσηκωτικό στο καλοκαίρι ή, αλλιώς, την ωραιότερη εποχή του χρόνου. Και υπάρχει και ένα brand που έχει καταφέρει να κλείσει αυτή την ξεσηκωτική μυρωδιά και την ανέμελη αίσθηση σε ένα μπουκάλι. Ή, μάλλον, σε πολλά μπουκάλια!

Ο λόγος για τα αντηλιακά Nuxe που μυρίζουν καλοκαίρι και ταυτόχρονα σου δημιουργούν αυτή την αίσθηση ανεμελιάς για πολλούς λόγους: γιατί κλείνεις τα μάτια και μυρίζοντάς τα νομίζεις ότι είσαι στο πιο ξέγνοιαστο μέρος (κάναμε το τεστ μέσα στην πόλη!) και γιατί με τα αντηλιακά Nuxe και την προστασία που σου προσφέρουν από τις ακτίνες UVA και UVB σου δημιουργούν μια αίσθηση απόλυτης ασφάλειας και άρα… ανεμελιάς! Έτσι, λοιπόν, από το καλοκαίρι μπορείς να κρατήσεις μόνο τα καλά!

Η ολοκληρωμένη σειρά αποτελείται από αντηλιακές κρέμες προσώπου με τέλεια λεπτόρρευστη υφή ώστε να την χρησιμοποιείς και εντός πόλης χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα σου, αντηλιακό σώματος σε λάδι και αλλά σε μορφή γαλακτώματος σε spray ώστε να διαλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει, ενώ είναι σίγουρο ότι θα αγαπήσεις και τα προϊόντα για μετά τον ήλιο. Ποια είναι αυτά; Αφρόλουτρο και σαμπουάν σε ένα με την πιο τροπική και ξεσηκωτική μυρωδιά σαν να μην έφυγες ποτέ από την παραλία, after sun που ενυδατώνει και βοηθά να παρατηθεί το μαύρισμά σου, και ένα μαγικό spray μαλλιών, το Nuxe Moisturising Protective Milky Oil for Hair, που ενυδατώνει τα μαλλιά και δρα τόσο προληπτικά όσο και επανορθωτικά από την φθορά που έχει προκαλέσει το αλάτι της θάλασσας και ο ήλιος!

Nuxe Sun: για την πόλη και την παραλία!

Όπως σου είπα, τα αντηλιακά Nuxe έχουν πολύ λεπτόρρευστη υφή που δεν βαραίνει την επιδερμίδα σου, οπότε το αντηλιακό προσώπου είναι ένα προϊόν που μπορείς να το φοράς και στην πόλη και να το έχεις πάντα μαζί σου ώστε να το ανανεώνεις ανά πάσα στιγμή.

Και κάτι άλλο που αγαπώ να χρησιμοποιώ: το spray μαλλιών που μυρίζει υπέροχα! Ξέρω πως προορίζεται για το βράδυ, αλλά γιατί να μην δώσω στα μαλλιά μου την ενυδάτωση που τους χρειάζεται 24/7; Με άλλα λόγια: ένα ακόμη προϊόν που έχω στην τσάντα μου!

Αναζήτησε την ολοκληρωμένη σειρά και είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείς όσο εγώ!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

 

Read More

And More