Γιατί πρέπει να πάρεις ένα άρωμα Trussardi από τα Sephora αυτές τις μέρες!

Υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος που πρέπει να αγοράσεις ένα άρωμα από τα Sephora αυτές τις μέρες και να είναι και Trussardi! Γιατί αυτές τις μέρες και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου “τρέχει” αυτός ο πολύ ενδιαφέρον διαγωνισμός. Και θα βρεις όλα τα info συγκεντρωμένα παρακάτω ακριβώς όπως έφτασαν στο mail μου!

Από 18 έως και 31 Δεκεμβρίου,  με αγορές αρωμάτων Trussardi οι καταναλωτές θα μπαίνουν στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα παρακάτω δώρα:
– Ένα ταξίδι στο Μιλάνο για 2 άτομα (περιλαμβάνει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή)
– 5 τυχεροί θα κερδίσουν μία ανδρική & μία γυναικεία ολοκληρωμένη σειρά αρωμάτων Trussardi
– 10 τυχεροί θα κερδίσουν το νέο ανδρικό Trussardi Riflesso με άρωμα… Ιταλίας!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: με κάθε αγορά αρώματος Trussardi, στο διάστημα 18-31/12, ο καταναλωτής παραλαμβάνει από τις αισθητικούς στα corners των αρωμάτων Trussardi ή στα ταμεία της αλυσίδας καταστημάτων Sephora το σχετικό κουπόνι συμμετοχής.

Για κάθε αγορά από τα προαναφερθέντα αρώματα αντιστοιχεί ένα κουπόνι, επομένως όσο περισσότερες οι αγορές, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσει κανείς τα μεγάλα αυτά δώρα. Στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα αναγράφουν τα στοιχεία τους στο κουπόνι, το οποίο έπειτα θα τοποθετούν στις κάλπες που θα βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Sephora, διεκδικώντας έτσι ένα ταξίδι στο κοσμοπολίτικο Μιλάνο!

Καλή επιτυχία!

 

Read More

And More