Glam squad: οι beauty expert που πρέπει να ακολουθήσεις στο instagram για να δεις την προετοιμασία των διασήμων για τα Όσκαρ!

Αυτές τις μέρες το κέντρο της προσοχής βρίσκεται στα Όσκαρ και για εμάς φέτος ένας λόγος παραπάνω: για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, μόνο υπάρχουν κάμποσες υποψηφιότητες! Και σε αυτήν εδώ τη στήλη είμαστε ήδη σε εγρήγορση και κάνουμε σενάρια για το τι μακιγιάζ θα επιλέξουν, αν θα πιάσουν τα μαλλιά τους ή αν θα τα αφήσουν κάτω κι ένα σωρό ακόμη. Για αρχή, όμως, έχουμε φροντίσει να ακολουθήσουμε τους σωστούς ανθρώπους στα social. Ποιοι είναι αυτοί; Το glam squad!

Με τον όρο glam squad αναφερόμαστε σε όλους τους experts που επιμελούνται το μακιγιάζ και τα μαλλιά των διασήμων. Για να δεις ποιοι είναι αυτοί και να έχεις εικόνα της προετοιμασίας από νωρίς, δες παρακάτω…

Sarah Nicole Tanno

https://www.instagram.com/p/BsoG300BrAZ/

Από τότε που η Lady Gaga συνάντησε τον Bradley Cooper είχε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μεταμορφώσεις τις οποίες πέρα από την καθημερινότητά της είδαμε να υιοθετούνται και στο κόκκινο χαλί. Υπεύθυνη για την less is more λογική στο μακιγιάζ της είναι πέρα από τον Bradley Cooper και η προσωπική της makeup artist. FIY: στην πρώτη σκηνή που γύρισε ο Bradley Cooper με την Lady Gaga πήρε ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ και αφαίρεσε κι εκείνο το ελάχιστο ίχνος makeup από το πρόσωπό της!

Rachel Goodwin

https://www.instagram.com/p/BtKZEMFhd5w/

Η Rachel Goodwin είναι προσωπική makeup artist της Emma Stone και την έχουμε δει να δοκιμάζει πάνω της πολύ συχνά διαφορετικά looks. Όμως, από τα πιο αγαπημένα της είναι το έντονο κραγιόν το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα υποστηρίξει και στο κόκκινο χαλί!

Jo Baker

https://www.instagram.com/p/BttbvLwHhSz/

Είναι η makeup artist της Lucy Boynton η οποία τον τελευταίο καιρό ακούγεται ολοένα και περισσότερο χάρη στην δουλειά που κάνει και τα εμπνευσμένα μακιγιάζ της. Μάλιστα, πολλές φορές μοιράζεται μαζί το inspo για αυτό το makeup.

Charlotte Tilbury

https://www.instagram.com/p/BttkxR0A6PO/

H Charlotte Tilbury είναι η makeup artist η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν δήλωσε σε συνέντευξή της ότι βάφεται πριν πέσει για ύπνο γιατί δεν θέλει ποτέ ο σύζυγός της να την δει χωρίς μακιγιάζ! Η ίδια είναι υπεύθυνη για τα looks πολλών διασήμων, ενώ στο instagram της ανέβασε ότι ξεκινάει η αγαπημένη της περίοδος, αυτή των Όσκαρ. Αναμένουμε για τα look που θα δημιουργήσει!

Hung Vanngo

https://www.instagram.com/p/Bs_pSvFh9oa/

Ο Hung Vanngo είναι makeup artist πάρα, πάρα πολλών διασήμων, κολλητός της Selena Gomez ενώ από ηθοποιούς επιμελείται το look της Juliane Moore. Στο instagram του θα δεις πολλές καλοφωτισμένες selfie από διάσημες star που αγαπάμε σε χορταστικά close ups στα οποία φαίνεται ακριβώς που ξεκινά η μια σκιά και πού σταματά η άλλη!

Adir Abergel

Ο διάσημος και κάπως… rock hair stylist, είναι υπεύθυνος για πολλά υπέροχα χτενίσματα που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια στο κόκκινο χαλί, όπως αυτό εδώ της Reese Witherspoon για το 2015. Ήδη έχει αρχίσει να ανεβάζει στον λογαριασμό του στο instagram πολλά από αυτά και ανυπομονούμε για όσα θα δούμε στα Όσκαρ του 2019.

Pat McGrath

View this post on Instagram

CARDI BEAT ⚡⚡⚡ Slaying the GRAMMYS like the QUEEN she is, MOTHER presents @iamcardib by MESMERISING #MUA @erika_lapearl_mua. #PMGHowTo – Apply 'PALE FIRE' and ‘GOLD NECTAR’ under the eyebrow and to the inner corner of the eyes with a small domed brush. – Sweep 'PALE FIRE’ onto the eyelid and under the eyes with a small fluff brush. – Apply 'EUPHORIA' to the outer third of the eyelid, blending into the crease – Diffuse ‘PARANORMAL’ in the crease and blend upward and outward – Apply #PermaGel UltraGlide Eye Pencil in 'XTREME BLACK' to the lower waterline – Frame the eyelid with Perma Precision Liquid Liner in ‘XTREME BLACK,’ stretching the outer corner into a soft wing with a pencil brush – Define the outer edges of the lips with PermaGel Ultra Lip Pencil in 'SUPERNATURAL.’ – Prep the lip with #SkinFetish ‘CLEAR’ Lip Balm. – Finish the lips by blending #Mattetrance Lipsticks in ‘1995’ and ‘FLESH 3’ – Press SkinFetish Highlighter + Balm Duo in ‘GOLDEN’ onto the cheekbone to create a subtle glow

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal) on

Είναι ιέρεια του μακιγιάζ, έχει δική της σειρά και αν δεν δούμε να αναλαμβάνει κάποια διάσημη για τα Όσκαρ, σίγουρα θα δούμε τα προϊόντα της να πρωταγωνιστούν!

Chris McMillan

View this post on Instagram

#happybirthday #love #besties

A post shared by C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan) on

Είναι κολλητός της Jennifer Aniston, υπεύθυνος για το Rachel cut και είναι από τους hair stylist που κάνει υπέροχα χτενίσματα.

Dimitris Giannetos

https://www.instagram.com/p/Bt7CAkFgUvb/

Φυσικά! Ο δικός μας Δημήτρης Γιαννέτος δημιουργεί για την Maria Menounos τα πιο εμπνευσμένα looks με αναφορές από τα catwalks. Επίσης, από όλη την διαδικασία ανεβάζει συνήθως stories, οπότε follow, follow, follow!

Jennifer Yepez

https://www.instagram.com/p/BrJIybhhYkP/

Στο κόκκινο χαλί τα μαλλιά έχουν τρομερό ενδιαφέρον. Ανυπομονούμε για όσα θα δούμε από την Jennifer Yepez που επιμελείται το beauty look της Emma Roberts και όχι μόνο!

 

Read More

And More