Glass skin! Το νέο τεράστιο trend από την Κορέα και μόλις βρήκαμε τα προϊόντα που το κάνουν!

Μια άλλη εβδομάδα, ένα άλλο #beautytrend #skincaregoal έρχεται από την Κορέα. Το όνομά του είναι glass skin και σκοπός είναι να έχεις επιδερμίδα τόσο λαμπερή και διάφανη όσο το γυαλί. Για να το πετύχεις υπάρχουν δύο οδοί: η μία είναι με το σωστό καθαρισμό και άλλες τόσες sheet masks. Η άλλη είναι μέσα από το σωστό μακιγιάζ.

Και την στιγμή που διάβαζα γι’αυτό το trend στα μεγαλύτερα site ομορφιάς του εξωτερικού, στο γραφείο μου προσγειωνόταν η ολοκαίνουργια σειρά με βάσεις, foundation και illuminators από την Sensai που σου εξασφαλίζουν αυτήν ακριβώς την αλαβάστρινη- super λαμπερή και λουμένη με φως επιδερμίδα!

PAUSE: λίγα λόγια για την Sensai

Η Sensai είναι ένα ιαπωνικό brand που έχω ανακαλύψει και αγαπώ πάνω από μια δεκαετία. Ανήκει στα luxurious brands, έχει ως βασικό συστατικό το μετάξι και ήταν το πρώτο brand που μίλησε για το double cleansing πολύ πριν γίνει trend. Και ένα υπέροχο story: οι γυναίκες που δούλευαν στα μεταξουργεία της Ιαπωνίας ενώ ήταν 60plus χρονών με γερασμένη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα είχαν τα χέρια μιας έφηβης. Τότε ήταν που ανακαλύφθηκε η ευεργετική- αντιγηραντική δράση του μεταξιού και γεννήθηκε η Sensai (παλαιότερα Kanebo).

Η νέα σειρά για την οποία σου μίλησα παραπάνω βασίζεται στο μετάξι, με έναν μαγικό τρόπο διαχέει το φως στην επιδερμίδα και αποτελείται από το Supreme Illuminator το οποίο τοποθετείς τοπικά στα σημεία που θέλεις να δώσεις λάμψη, το Luminous Sheer Foundation για κάλυψη και ημιδιάφανο αποτέλεσμα, το Flawless Satin Foundation που είναι πιο κρεμώδες (το-λα-τρεύ-ω και η απόχρωση Mocha Beige ταίριαξε τέλεια με την ακόμη μαυρισμένη επιδερμίδα μου!), την Glowing Base που μπαίνει πριν το foundation και την Translucent Loose Powder που “κλειδώνει” το αποτέλεσμα.

Δες στο βίντεο παρακάτω πώς θα κάνεις την τέλεια βάση…

Κι εδώ όλα τα βήματα και πώς χρησιμοποιούνται τα προϊόντα Sensai…

Glow girl! Glow!

Read More

And More