H Camila Cabello με καρέ!

Πολλές είναι οι περιπτώσεις των stars που κάνουν μια καριέρα εκείνες και μια ξεχωριστή καριέρα τα μαλλιά τους. Ας πούμε: η Ariana Grande κάνει καριέρα και το ponytail της Ariana Grande κάνει μια ξεχωριστή καριέρα.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει αναμφισβήτητα και η Camila Cabello με τις αφέλειες και τα μακριά μαλλιά της, τα οποία χτενίζει άλλοτε ολόισια και άλλοτε σε beachy κυματισμούς. Στο πρώτο της post, όμως, που ανέβασε μετά από αρκετό καιρό τα μαλλιά της δεν ήταν χτενισμένα με κανένανα από τους δύο τρόπους γιατί… τα μαλλιά της ήταν καρέ.

Μετά από ένα διάστημα αποχής από τα social media η Camila Cabello έκανε ένα update στους follower της για το τι κάνει αυτή την περίοδο: “Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο Λονδίνο για το Cinderella και περνάω υπέροχα. Αυτή είναι μια behind the scenes φωτογραφία από ένα βίντεο κλιπ που θα βγει πολύ σύντομα!”.
Πάντως, με δεδομένο ότι η Camila Cabello έχει τόσο signature μαλλιά, το να κουρευτεί δεν θεωρούμε ότι θα ήταν μια απόφαση που θα έπαιρνε έτσι απλά. Άρα, το πιθανότερο είναι να μιλάμε για περούκα.
Σε κάθε περίπτωση, ο καιρός θα δείξει!

Read More

And More