H Chiara Ferragni κάνει αυτό στο πρόσωπό της και είναι πολύ εντυπωσιακό!

Μπορεί δίπλα στο δωμάτιο που κοιμάται η Chiara Ferragni να κοιμάται ο προσωπικός της makeup artist κι έτσι να μην την έχουμε δει ποτέ αμακιγιάριστη, ή έστω, ελάχιστες φορές αμακιγιάριστη, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να υποψιαστείς το αυτονόητο: η επιδερμίδα της Chiara Ferragni είναι σφιγηλή, υγιής και απόλυτα ανορθωμένη.

Ναι, το κολλαγόνο και η ελαστίνη λειτουργούν ακόμη καλά, αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Το beauty μυστικό της Chiara Ferragni είναι ένα μασάζ- lifting που κάνει αρκετά συχνά και το οποίο μοιράστηκε μαζί μας χθες μέσω των insta stories της.

Πάτησε play για να δεις το βίντεο παρακάτω!

Υπάρχει η εξής προσέγγιση με την οποία συμφωνώ απόλυτα: το πρόσωπο είναι γεμάτο μυς που πρέπει να γυμνάζεις ακριβώς όπως και τους μυς του σώματός σου. Το μασάζ αυτό, λοιπόν, είναι γυμναστική για το πρόσωπό σου. Από την άλλη, το botox κάνει αυτούς τους μυς να τεμπελιάζουν ενώ τα μασάζ τους κρατούν σε εγρήγορση!

Η πρόταση της beauty editor, λοιπόν, είναι η εξής: βάλε στη ρουτίνα σου το μασάζ προσώπου. Και αν δεν μπορείς να φωνάζεις την expert σπίτι, κάνε κλικ εδώ και δες τις κινήσεις μασάζ που μπορείς να κάνεις μόνη σου όταν απλώνεις τις κρέμες σου!

Read More

And More