H Demi Lovato έχει τώρα τα μαλλιά που θα θες να κάνεις

Όταν έχεις super μακριά μαλλιά και μετά αποφασίζεις να τα κόψεις καρέ ανακαλύπτεις ένα super stylish κόσμο που δεν είχες εξερευνήσει μέχρι πριν. Αλλά αφού ξεπεράσεις τον ενθουσιασμό γι’αυτή σου την ανακάλυψη αρχίζουν να σου λείπουν και πάλι τα μακριά σου μαλλιά. Και αποφασίζεις να τα μακρύνεις ή στο κάτω- κάτω φοράς μερικά-δεν-πολυσμφωνώ extensions. Και όλα αυτά στα λέω εκ πείρας αφού λίγο καιρό πριν εγώ με το σύνδρομο της Ραπουνζέλ αποφάσισα να κόψω και να δωρίσω τα μαλλιά μου (δες εδώ λεπτομέρειες για να το κάνεις κι εσύ).

Κάπως έτσι, λοιπόν, η Demi Lovato που είχε κόψει τα μαλλιά της, εμφανίστηκε πριν περίπου ένα μήνα στα Grammy με extensions. Και στα χθεσινά Kid’s Choice Awards άλλαξε και πάλι γνώμη και εμφάνιση και αποφάσισε όχι απλώς να αφαιρέσει τα extensions αλλά και να κόψει και άλλο τα μαλλιά της και να εμφανιστεί με το τέλειο bob!


Αλήθεια, εσύ είσαι της λογικής των long hair don’t care ή προτιμάς τα καρέ; Έχουμε poll παρακάτω. Αλλά αφού ψηφίσεις κάνε κλικ εδώ και δες το τέλειο κόλπο για να κάνεις αυτά τα εξίσου τέλεια flatwaves γιατί υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο μυστικό στο οποίο έχω εκπαιδευτεί!

Read More

And More