H Elle Fanning έβαψε τα μαλλιά της σε ένα χρώμα που όλες θα ζηλέψουμε!

Η Elle Fanning δεν είναι αυτό που λέμε hair chameleon, δηλαδή δεν αλλάζει τα μαλλιά της με την ίδια συχνότητα που εμείς αλλάζουμε σεντόνια στο κρεβάτι μας (βλ. Rihanna). Αυτό, βέβαια, δεν είναι καν κακό αφού η Elle Fanning φαίνεται να έχει βρει το signature beauty look της γι’αυτό και δεν της αρέσει να πειραματίζεται συχνά. Και γιατί να το κάνει αφού αυτά τα ξανθά μαλλιά της πάνε τοοοοοσοοοο τέλεια όσο κανένα άλλο χρώμα!

Λάθος! Η Elle Fanning μόλις έβαψε τα μαλλιά της ένα ροζ- χρυσό και το αποτέλεσμα είναι τόσο τέλειο που θα ζηλέψεις και θα μπεις σε πειρασμό να το κάνεις κι εσύ (παρά το γεγονός ότι μιλάμε για ένα… εεεεμ ροζ- χρυσό!).

Και να το νέο της χρώμα μαλλιών!


Υπεύθυνη γι’αυτό το αποτέλεσμα που η ίδια περιγράφει ως “dusty” είναι η προσωπική της hair colorist Jenda Alcorn η οποία αντίστοιχα στο δικό της insta περιγράφει το χρώμα ως “pink panther”. Ερώτηση: πώς σου φαίνεται; Το βρίσκεις τόσο τέλειο όσο εμείς;

Αν όχι, οφείλεις τουλάχιστον να δώσεις το credit στην Elle ότι δεν έκανε το χρώμα που κάνουν όλες οι ξανθιές αυτό το καλοκαίρι. Τιιιιιι; Δεν ξέρεις ποια είναι η μεγαλύτερη τάση στο χρώμα μαλλιών για το καλοκαίρι; Η απάντηση εδώ!

Read More

And More