H Emilia Clarke μόλις έκοψε τα μαλλιά της πολύ, πολύ κοντά!

Έχω αυτή τη μανία να βρίσκω κουρέματα και χρώματα μαλλιών για τις φίλες μου και έπειτα να κάνω print screen και να τους τα στέλνω με inbox. Ότι ακριβώς, δηλαδή, έγινε λίγο πριν όταν έπεσα πάνω σε αυτές τις φωτό της Emilia Clarke.

Λοιπόν, η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones έχει ολοκαίνουργιο κούρεμα που της ταιριάζει πολύ: ένα πολύ κοντό pixie cut με φράντζα και βαθιά χωρίστρα.

https://www.instagram.com/p/Bn7gJg0l1Jn/?taken-by=emilia_clarke

Η Emilia Clarke ανέβασε στο instagram της δύο διαφορετικές φωτογραφίες με απόσταση μερικών ημερών: στη μία είχε ένα blunt cut καρέ, αρκετά κοντό και στην δεύτερη τα μαλλιά της φαίνεται πως απέκτησαν ακόμη πιο κοντό μήκος. Κάτω από την δεύτερη φωτό μάλιστα έγραψε “Σκέφτομαι τότε που η Gwyneth και ο Brad είχαν τα ίδια μαλλιά!”.

https://www.instagram.com/p/BoPn51pFOXc/?taken-by=emilia_clarke

Η αλλαγή έγινε από την hairstylist Jenny Cho η οποά κατέγραψε όλη την διαδικασία fast forward και την ανέβασε στο instagram της. Τσέκαρε παρακάτω…

H Emilia Clarke, πάντως, δεν είναι η μόνη διάσημη η οποία έκοψε τα μαλλιά της έτσι. Πριν λίγο καιρό είδαμε την Cara Delevingne με το αντίστοιχο κούρεμα και, όπως φαίνεται, το pixie cut είναι το νέο… super cut. Λέμε να το αναλύσουμε περισσότερο! Θέλεις λεπτομέρειες;

View this post on Instagram

#regram @wmag @easternconference_studio

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Read More

And More