H Hailey Bieber βοηθά τον σύζυγό της, Justin Bieber, να απαλλαγεί από την ακμή (αλλά με τον λάθος τρόπο)!

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, ο Justin και η Hailey Bieber μόλις ξεκίνησαν μια σειρά επεισοδίων στο Facebook, το The Biebers On Watch. Σε αυτά τα επεισόδια, λοιπόν, οι δυο τους μοιράζονται την Bieber καθημερινότητά τους που περιλαμβάνει από μαγειρική μέχρι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και φυσικά αρκετές εξομολογήσεις.

Στο τελευταίο επεισόδιο αποκαλύπτεται μάλιστα πώς κατά την διάρκεια της καραντίνας η Hailey αποφάσισε να “θεραπεύσει” το πρόσωπο του Justin Bieber που κατά καιρούς έχει εξάρσεις ακμής. Αλλά, με τον λάθος τρόπο θα λέγαμε εμείς και θα δεις γιατί!

“Ο Justin έχει πραγματικά πολύ ωραία επιδερμίδα αλλά τα τελευταία δύο χρόνια παλεύει με την ακμή των ενηλίκων” λέει στην κάμερα και συνεχίζει: “Ασχολούμαι εντατικά με το skincare και ειδικά αυτό το διάστημα, κυρίως γιατί έχουμε πολύ χρόνο στην καραντίνα. Του είπα ότι μέχρι να τελειώσει η καραντίνα και να βγούμε έξω θα έχει την πιο λαμπερή, τέλεια επιδερμίδα και θα δουλέψουμε μαζί πάνω σε αυτό. Μου επιτρέπει να… ξέρετε…”. Και εκείνη την στιγμή ο Justin Bieber ολοκληρώνει τη φράση της με κάτι που δεν θέλαμε να ακούσουμε: “Μου πειράζει το πρόσωπο και σπάει τα σπυράκια μου!”. Boom!

Δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις στο skincare για να ξέρεις ότι είναι απαγορευτικό να πειράζεις τα σπυράκια ακριβώς γιατί δημιουργεί υπογείως μια βλάβη στο δέρμα σου με αποτέλεσμα να βγαίνουν περισσότερα. Αυτό φαίνεται πως είναι κάτι που γνωρίζει και η ίδια η Hailey Bieber η οποία προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της πρόσθεσε: “Δεν είναι καλό να πειράζεις τα σπυράκια, αλλά…” και προτού προλάβει να ολοκληρώσει την πρότασή της, ο Justin είπε: “Τα σπάει, βάζει serum και κάνει μάσκες για μένα, όλη αυτή την διαδικασία, δηλαδή, που πρέπει να κάνει!”.

Ουπς! Τι συμβαίνει εδώ; Διακόπτουν ο ένας τον άλλο; Και πόσο cute είναι αυτό;

Πάτησε play παρακάτω για να δεις και άλλες λεπτομέρειες από την ζωή των Bieber αλλά, προς Θεού, μην ακολουθήσεις καμία από τις skincare συμβουλές τους!

Read More

And More