H Jennifer Aniston έκανε faceframe highlights και να τι είναι!

Μπορεί για όλο τον υπόλοιπο κόσμο το μεγάλο νέο να είναι ότι η Jennifer Aniston έκανε επιτέλους instagram και για να το εγκαινιάσει η πρώτη φωτό που ανέβασε ήταν με “Τα Φιλαράκια” (της) τόσα χρόνια μετά, ωστόσο όταν είσαι beauty editor το νέο για εσένα είναι αυτό που ανέβασε μόλις ο κομμωτής της και δείχνει τι έκανε στα μαλλιά της. Ή, για την ακρίβεια, ο… αναπληρωματικός κομμωτής της.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η Jennifer Aniston βρέθηκε στο Variety‘s Power of Women event έχοντας το κλασικό dirty blonde χρώμα στα μαλλιά της, αλλά με πιο έντονα highlights που πλαισίωναν το πρόσωπό της. Το credit για αυτό το νέο της χρώμα πηγαίνει στον hair colorist Aleksey Bishop ο οποίος α) περιέγραψε το συγκεκριμένο hair look ως Faceframe highlights και β) ανέβασε μια φωτό στο instagram του γράφοντας “Όταν το αφεντικό σου @justinandersoncolor είναι εκτός πόλης και σου στέλνει την Jennifer Aninston να της βάψεις τα μαλλιά!”.

Παραπάνω, η Jennifer Aniston σε close up στο οποίο φαίνονται πολύ καλύτερα αυτά τα highlights και ειδικά περιμετρικά του προσώπου. Όσο για τον λόγο που γίνονται; Ξεκάθαρα για να κάνουν highlight στο πρόσωπο, να το φωτίσουν και να το δείξουν πιο ξεκούραστο!

 

Read More

And More