H Lancôme ξαναγράφει την ιστορία της πολυτελούς περιποίησης μέσα από την Absolue!

Ότι αξίζει αντέχει στο χρόνο. Και αν έπρεπε να σκεφτώ μια σειρά η οποία όλα αυτά τα χρόνια που είμαι beauty editor είναι πάντα εκεί, top επιλογή όσων αγαπούν το skincare, αυτή θα ήταν η Absolue της Lancôme, η θρυλική και luxurious σειρά φροντίδας προσώπου που στηρίζει τη μαγική σύνθεσή του στο διάσημο τριαντάφυλλο της Lancôme. Να σου θυμίσω ότι η Lancôme ήταν ένας από τους πρώτους Οίκους που σχεδίασαν το δικό τους τριαντάφυλλο: το Τριαντάφυλλο Lancôme.
Το λουλούδι αυτό, που μέσα από ειδικές διαδικασίες βιοτεχνολογίας μεταμορφώθηκε σε ένα ενεργό συστατικό -αποκλειστικότητα της Lancôme- διαθέτει μοναδικές αναγεννητικές ιδιότητες. Αυτές οι… μαγικές για την επιδερμίδα ιδιότητες τώρα απαντώνται στην καρδιά της Absolue Soft Cream! Και αυτό είναι το μεγάλο νέο: η Absolue αναγεννιέται!

Η  Lancôme ξαναγράφει την ιστορία της πολυτελούς περιποίησης!

Η Lancôme έχει ένα σπουδαίο νέο να μοιραστεί μαζί μας: η σειρά Absolue, η σειρά που όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει την λάμψη και την υγεία της επιδερμίδας αποκτά την Absolue Soft Cream, μια κρέμα με υπέροχη υφή που θα λατρέψεις, μια κρέμα που είναι συνώνυμο της οικολογικής βιωσιμότητας καθώς διατίθεται σε επαναγεμιζόμενο βαζάκι.

Όσο για το τι κάνει την υφή της Absolue Soft Cream τόσο ξεχωριστή; Το μυστικό βρίσκεται στην επαναστατική της φόρμουλα ΤtT, δηλαδή Thick to Thin to Thick (από παχύρρευστη, λεπτόρρευστη και ξανά παχύρρευστη). Από τη στιγμή που βγαίνει από το βαζάκι μέχρι το δευτερόλεπτο που λιώνει στην επιδερμίδα, η Absolue Soft Cream υφίσταται μια πραγματική μεταμόρφωση, αφού η απαλή σύνθεση υγροποιείται για να απελευθερώσει όλη της τη δύναμη, παρέχοντας ενυδάτωση και ενεργά συστατικά.

Η απόλυτη αναγέννηση της επιδερμίδας σου χάρη στα σπάνια και πολύτιμα συστατικά!

Την στιγμή που εσύ απολαμβάνεις την πιο υπέροχη υφή και μια μυρωδιά που σε ταξιδεύει χάρη στο τριαντάφυλλο, η επιδερμίδα σου μεταμορφώνεται, όποια κι αν είναι η ηλικία σου. Το μυστικό κρύβεται σε ένα πανίσχυρο τριαντάφυλλο, μοναδικό ανάμεσα σε χιλιάδες. Η Lancôme ήταν ένας από τους πρώτους Οίκους που σχεδίασαν το δικό τους τριαντάφυλλο: το Τριαντάφυλλο Lancôme. Το λουλούδι αυτό, που μέσα από ειδικές διαδικασίες βιοτεχνολογίας μεταμορφώθηκε σε ένα ενεργό συστατικό -αποκλειστικότητα της Lancôme- διαθέτει μοναδικές αναγεννητικές ιδιότητες, οι οποίες τώρα απαντώνται στην καρδιά της Absolue Soft Cream.

Για να αιχμαλωτίσουν όλη τη δύναμη των Εκχυλισμάτων Grand Rose, τα Εργαστήρια Lancôme έκαναν χρήση μεθόδων εκχύλισης που χρησιμοποιούνται στη βιοτεχνολογία, προκειμένου να λάβουν ενεργά συστατικά υψηλής καθαρότητας που όχι μόνο έχουν αποτελέσματα στην επιδερμίδα αλλά είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα Εκχυλίσματα Grand Rose αποτελούνται από τρία διαφορετικά Τριαντάφυλλα που, όταν συνδυάζονται, προσφέρουν ενισχυμένη αναγεννητική δράση. Πρώτα, το Τριαντάφυλλο Lancôme που ενσωματώνεται στη σύνθεση με τη μορφή φυσικών κυττάρων, έπειτα το Τριαντάφυλλο Centifolia και το Τριαντάφυλλο Δαμασκού που μεταμορφώνονται σε αιθέριο έλαιο Τριαντάφυλλου και σε συμπύκνωμα Τριαντάφυλλου, αντιστοίχως, για να ενσωματωθούν στη σύνθεση της Absolue Soft Cream.

Η Absolue είναι επίσης εξαιρετικά πλούσια σε ενεργά μόρια. Η Lancôme επέλεξε ένα αιθέριο έλαιο, το οποίο λαμβάνεται μέσω απόσταξης εν ψυχρώ διατηρώντας τις αναζωογονητικές, επανορθωτικές και αντιφλεγμονώδεις ποιότητές του. Για να ληφθεί μία μόνο σταγόνα του πολύτιμου αυτού αποστάγματος, που εμπεριέχει περίπου 140 ενεργά μόρια, χρειάζονται τρεις με πέντε τόνοι πετάλων Τριαντάφυλλου.

Αναγέννηση, λάμψη, ενυδάτωση: το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στην επιδερμίδα σου!

 

 

Χάρισε στον εαυτό σου αυτή την απολαυστική εμπειρία με μια κρέμα που θα αγαπήσεις από την πρώτη επαφή λόγω… υφής και να ολοκληρώσεις το skincare σου με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς, δηλαδή Revitalising Oleo-Serum και το Revitalising Eye Serum. Lancôme Absolue: ήρθε η… σειρά σου!

 

Read More

And More