H Lily Rose Depp έκανε στα νύχια της το επόμενο μεγάλο trend λέει η Vogue

Αν κλείσεις ραντεβού για μανικιούρ ζήτησε να σου κάνουν αυτό! Ή καλύτερα, αυτό το μανικιούρ είναι ο λόγος για να κλείσεις ραντεβού!

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: η Lily Rose Depp μόλις επισκέφτηκε το Beverly Hills και φρόντισε να κλείσει ραντεβού για μανικιούρ σε ένα από τα διασημότερα spots για Νύχια, το Nails Job. Το μανικιούρ που έκανε θα το δεις παρακάτω. Αλλά δεν είναι ότι απλώς το έκανε η Lily Rose Depp (λες και είναι κάτι απλό όταν μιλάμε για την κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis), αλλά ότι η Teen Vogue έγραψε ότι αυτό το μανικιούρ θα γίνει huge και πως θα το βλέπουμε παντού μπροστά μας τους επόμενους μήνες!

Ποιο είναι;


Πρόκειται γι’αυτό το υπερτέλειο μανικιούρ που βλέπεις παραπάνω και είναι που η περιγραφή του είναι Almond Milk. Αποκωδικοποιώντας αυτή την περιγραφή, πρόκειται για ένα μανικιούρ σε οβάλ σχήμα (λέγεται και σχήμα αμυγδάλου) και έχει αυτό το ημιδιάφανο χρώμα του γλακτερού ή αλλιώς το χρώμα που έχει το γάλα αμυγδάλου (αν δεν το έχεις δει- πιει ποτέ, φαντάσου το χρώμα του κάπως έτσι. Ugh!).

Αυτό που θα σε δυσκολέψει λίγο είναι το σωστό σχήμα, μιας και προϋποθέτει να έχεις κάμποσο μακριά νύχια για να το πετύχεις, οπότε η καλύτερη πρόταση που έχω να σου κάνω είναι να κλείσεις ραντεβού για mani!

Επίσης, αν αυτό το χρώμα δεν σε υπερενθουσίασε όσο εμένα κάνε κλικ εδώ και δες τα hot χρώματα σε βερνίκια για την άνοιξη!

Read More

And More