H Lupita κάνει ντεμακιγιάζ με αυτό το λάδι (και δεν είναι λάδι καρύδας!)

Από τότε που κέρδισε το Όσκαρ για την ταινία “Δώδεκα χρόνια σκλάβος”, η Lupita Nyong’O έχει μπει στην beauty καθημερινότητά μας. Γιατί σε κάθε της red carpet εμφάνιση έχει μερικά υπέροχα- καθόλου συνηθισμένα μακιγιάζ που μπορούμε, ή τουλάχιστον, ευχόμαστε να μπορούμε να αντιγράψουμε κι εμείς. Όπως αυτό εδώ.

Η ίδια μίλησε στο Buzzfeed και έδωσε μερικά σημαντικά info για το beauty routine της. Προφανώς και χρησιμοποιεί πολύ Lancome (είναι μούσα του οίκου και έχει κάθε λόγο να την αγαπά παραπάνω και από εμάς!), αλλά να τι είπε πιο συγκεκριμένα: “Στην καθημερινότητά μου χρησιμοποιώ πολύ λίγα! Προσπαθώ να είμαι πάντα ενυδατωμένη και χρησιμοποιώ στο πρόσωπό μου την light ενυδατική της Lancome, την Energie de Vie. Όταν δεν χρειάζεται προσπαθώ να μην βάφομαι κι επιπλέον είμαι πολύ προσεκτική και συνεπής με το ντεμακιγιάζ. Για το ντεμακιγιάζ μου χρησιμοποιώ λάδι αβοκάντο γιατί είναι πολύ απαλό με την επιδερμίδα”.

Last night, New York City. Tomorrow at midnight, coast to coast! AT LAST! #BlackPanther #WakandaForever #BlackPantherSoLit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lupita Nyong’o (@lupitanyongo) στις

Στην Ελλάδα το λάδι αβοκάντο δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο αλλά έχουμε πάντα το λάδι καρύδας να κάνει την δουλειά. Από ντεμακιγιάζ μέχρι ενυδάτωση ή ακόμη και λεύκανση δοντιών. Για να μάθεις ή να θυμηθείς τις χρήσεις του κάνε κλικ εδώ.

 

Read More

And More