H Rihanna φωτογραφίζεται για το νέο Viva Glam της MAC! Σου έχουμε backstage photos!

Πριν λίγο καιρό σου είχαμε δείξει εδώ την ολοκαίνουρια καμπάνια της MAC με την Rihanna για τα Viva Glam. Και ο καιρός πέρασε και σε λίγες μέρες (μέσα Σεπτεμβρίου, για την ακρίβεια) φτάνουν στα MAC το νέο κραγιόν και το νέο lipgloss σε αυτές τις αποχρώσεις…

/

Να σου θυμίσω ότι:
τo 100% των εσόδων από την πώληση του lipstick και του lipglass M∙A∙C VIVA GLAM διατίθεται για την καταπολέμηση του ιού HIV/AIDS. Επίσης, στην Ελλάδα η M∙A∙C χρηματοδοτεί ένα σπίτι – ξενώνα στην καρδιά της Αθήνας, το οποίο φιλοξενεί -για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα- φορείς του AIDS οι οποίοι δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα και τους πόρους να καλύψουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες. Ο ξενώνας –που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τη M∙A∙C και το ΚΕΕΛΠΝΟ- εκτός από στέγη, παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική υποστήριξη, ψυχαγωγικές δραστηριότητες αλλά κυρίως ένα ασφαλές και προστατευόμενο περιβάλλον. Επίσης από τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τις πωλήσεις των lipstick και lipglass M∙A∙C VIVA GLAM χρηματοδοτούνται προγράμματα υποστήριξης οροθετικών του Κέντρου Ζωής & του ΠΡΑΞΙΣ.
Άρα: το να αγοράσεις το Viva Glam της MAC είναι διπλής σημασίας!

Η Rihanna για το Viva Glam της MAC!
Η Rihanna είναι η Rihanna κι έχει πάντα τρομερό ενδιαφέρον από μόνη της. Ειδικά, αν υπάρχουν και αυτές οι backstage λήψεις που δείχνουν όλα όσα έγιναν στην φωτογράφιση. Scroll down και δες!

Η Rihanna παραπάνω και πατακάτω με το outfit με το οποίο πήγε στην φωτογράφιση (κι εντάξει, εδώ είμαστε beauty στήλη αλλά δες πόσο υπερτέλεια είναι τα παπούτσια της!)

Πριν ξεκινήσει το shooting, η προετοιμασία του μακιγιάζ!

Read More

And More