Hair goals: τα μαλλιά της Khloe Kardashian για το ρεβεγιόν!

Με αφορμή το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν των Kardashian, η Khloe αποκάλυψε πως είναι έγκυος. Αλλά εμείς που είμαστε περισσότερο beauty junkies κάναμε focus στο θεαματικό ponytail της αγνοώντας την κοιλιά της.

Λοιπόν, αυτό το ponytail μόλις μπήκε στη λίστα με τα hairgoals μας για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Και ναι, μπορεί κάποια extensions να έχουν κάνει πολύ καλά τη δουλειά τους, αλλά να που ένα τέτοιο ponytail δεν θα είχε τον όγκο που έχει αν δεν ενισχύονταν με κάμποσο dry shampoo.

Άρα, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι η εξής: χεντίζεις τα μαλλιά σου προς την κορυφή του κεφαλιού, πιάνεις σφιχτά με ένα λαστιχάκι και αφού σταθεροποιήσεις ψεκάζεις το ponytail με ξηρό σαμπουάν και κρεπάρεις ή ανακατεύεις με τα δάχτυλά σου. Και ένα ακόμη tip για να είναι το ponytail όσο σφιχτό πρέπει: πέρασε από ένα λαστιχάκι δύο τσιμπιδάκια. Σταθεροποίησε το ένα στην κορυφή του κεφαλιού και φέρε το άλλο περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας. Αφού η κοτσίδα σου γίνει όσο σφιχτή τη θες, σταθεροποίησε και το άλλο τσιμπιδάκι.

Glam!

 

Read More

And More