Hair twins: η Bella και η Gigi Hadid πιο ίδιες από ποτέ στα VMAs!

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Bella Hadid είχε δηλώσει ότι είναι φυσική ξανθιά αλλά ο λόγος που έβαψε τα μαλλιά της μαύρα ήταν για να διαχωριστεί από την Gigi Hadid και να μην την συγκρίνουν. Ειδικά από την στιγμή που κινούνται και οι δύο στον ίδιο χώρο επαγγελματικά.

Αλλά να που το ξανθό είναι μεγάλος πειρασμός και η Bella Hadid αποφάσισε να το υιοθετήσει (εχμ, στην πραγματικότητα αποφάσισε να επιστρέψει στις ρίζες της). Το αποτέλεσμα: η ίδια και η αδερφή της μοιάζουν πλέον σαν δυο σταγόνες νερό όπως μπορείς να διαπιστώσεις και η ίδια βλέποντας τις φωτό παρακάτω από την κοινή εμφάνισή τους στα VMAs.

Εμφανίστηκαν, λοιπόν, και οι δύο με το ίδιο dirty blonde χρώμα στα μαλλιά τους αλλά με αρκετά διαφορετικό hair styling: η Gigi με χαλαρούς κυματισμούς και βαθιά χωρίστρα και η Bella με sleek ψηλό πιάσιμο και πλάγια φράντζα.

Η ερώτηση είναι: θα επιστρέψει η Bella στο προηγούμενο καστανό της σύντομα (ή έστω, ξανά;). Κρίνοντας από τις selfie που απολαμβάνει να ανεβάζει στο instagram η απάντηση είναι “όχι”!

 

Read More

And More