Hey skincare addicts! Αυτός ο οίκος μακιγιάζ μόλις λάνσαρε σειρά skincare!

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, το skincare είναι το νέο big thing της ομορφιάς. Και όπως έχουμε ξαναπεί, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι διάσημες, η μια μετά την άλλη που έχουν ήδη δημιουργήσει μια εταιρία μακιγιάζ δημιουργούν και μια δεύτερη εταιρία με προϊόντα περιποίησης προσώπου. Ο άτυπος κανόνας που υπάρχει εδώ είναι πως όσο πιο αγαπημένη είναι η εταιρία μακιγιάζ τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να αγαπήσουμε και τα αντίστοιχα προϊόντα skincare.

Υπό αυτό το πρίσμα, λοιπόν, είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουμε την ολοκαίνουργια σειρά skincare της Laura Mercier! Yeap! Το μεγάλο νέο είναι ότι η εταιρία με τις ωραιότερες setting powders (fact) μόλις λάνσαρε σειρά περιποίησης προσώπου.

Αν έχεις χρησιμοποιήσει ήδη κάποιο προϊόν μακιγιάζ της Laura Mercier θα ξέρεις πως λατρεύει το flawless skin. Η νέα σειρά Skin Essentials με δέκα προϊόντα περιποίησης προσώπου στόχο έχει να δημιουργήσει το αντίστοιχο flawless αποτέλεσμα και χωρίς μακιγιάζ, μόνο με το skincare. Η
φόρμουλα κάθε προϊόντος της συλλογής είναι προσεκτικά παρασκευασμένη με το Skin Essentials Complex, ένα μοναδικό σύμπλεγμα τριών βασικών συστατικών που επιμελήθηκε η ίδια η Laura, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδανική ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

“Παρατηρώντας για χρόνια την έλλειψη φροντίδας της επιδερμίδας των μοντέλων, θέλησα να δημιουργήσω μια συλλογή περιποίησης που θα χάριζε θρέψη στην επιδερμίδα και θα επανέφερε την υγιή της όψη”, είπε η ίδια η δημιουργός. Ανυπομονούμε να την δοκιμάσουμε!

 

Read More

And More