Hold your breath! Μπορείς να προπαραγγείλεις τα καλλυντικά της Lady Gaga!

Σήμερα το πρωί άνοιξα το mail μου και με περίμενε μια έκπληξη: Newsletter από τα Haus Laboratories ότι μπορώ να προπαραγγείλω τα καλλυντικά της Lady Gaga από τις 15 Ιουλίου! Δύο πράγματα: η εταιρία καλλυντικών της Lady Gaga δεν θα λέγεται τελικά Haus Beauty αλλά Haus Laboratories και… φυσικά είχα κάνει subscribe από νωρίς!

Εν τω μεταξύ, η ίδια έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Business of Fashion όπου έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο της brand. Σημείωσε: όλη η σειρά που αποτελείται από lip gloss, κραγιόν και έντονα χρώματα μακιγιάζ για όλο το πρόσωπο θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο στο Amazon.com, ενώ εσύ μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου από τις 15 Ιουλίου, επίσης στο Amazon. Θα είναι συνολικά έξι αποχρώσεις, τα lipgloss θα κοστίζουν 16 δολάρια το ένα ενώ θα υπάρχουν και kits με 49 δολάρια.

Επίσης, η ίδια έχει ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου λέει τα εξής: “Το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη ο κόσμος είναι ένα ακόμη beauty brand. Αλλά αυτό είναι κρίμα! Λένε ότι η ομορφιά βρίσκεται στα μάτια του παρατηρητή. Αλλά εμείς εδώ στο Haus Laboratories πιστεύουμε ότι η ομορφιά έχει να κάνει με το πώς βλέπεις ο ίδιος τον εαυτό σου!”.

Ανυπομονούμε να φτάσει το πρώτο προϊόν στα χέρια μας! Εσύ τι λες; Θα μπεις να κάνεις προπαραγγελία ή η Lady Gaga δεν σε έχει βάλει τόσο σε πειρασμό; Πάντως, εδώ μπορείς να μαθαίνεις νέα για το brand!

 

Read More

And More