Μαλλιά ουράνιο τόξο! Το πιο τρελό mini trend που παίζει τώρα! Πώς να το φέρεις στα μέτρα σου!

Πες μου ότι με τόση μαυρίλα γύρω σου δεν έχεις επηρρεαστεί ούτε τόσο δα! Δεν θα σε αφήσουμε! Σήμερα, το post αυτό είναι αφιερωμένο στο χρώμα και σε πάει λίγο (ok μπορεί και πολύ!) πίσω τότε που έπαιζες με το Μικρό μου Πόνυ. Καλά. Όχι το δικό μου. Το… Μικρό σου Πόνυ!

Μετά την βροχή βγαίνει πάντα ένα ουράνιο τόξο. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι η τάση των rainbow hair διάλεξε τον Χειμώνα για να φτάσει στο απόγειό του (κι εγώ την σημερινή μέρα να στο δείξω)! Από το καλοκαίρι ακόμη, σε είχαμε προετοιμάσει για το mini trend των bleached out hair, των μαλλιών δηλαδή που ήταν ελαφρώς ξεβαμμένα προς τα κάτω (αν θες περισσότερα info κάνε κλικ εδώ).

Τώρα, ολοένα και περισσότερες stars και fashion icons διαλέγουν τα έντονα χρώματα στα μαλλιά τους είτε σε μορφή extensions, είτε σε ανταύγειες ελαφρώς αποχρωματισμένες είτε ακόμη και σε έντονα χρώματα σε όλα τα μαλλιά. Μάλιστα, κάποια εμπνεύστηκε το χρώμα της από το Μικρό μου Πόνυ. Κι αν το καλοσκεφτείς πρόκειται για το πρώτο beauty icon που είχε χρωματιστά μαλλιά!
Παρακάτω στα έχουμε όλα: όλες όσες υιοθέτησαν αυτό το εκκεντρικό trend αλλά κι ένα έξυπνο tip να το προσαρμόσεις στην καθημερινότητά σου χωρίς να δείχνει too much (αν τολμούσα να βάψω τα μαλλιά μου θα το είχα κάνει!).

Rainbow με φλούο ανταύγειες

Μας είχε συνηθίσει σε πιο ήσυχες επιλογές. Βεβαίως, η εικόνα αυτή ανήκει στο παρελθόν από τότε που η Kate Bosworth επέλεξε να εμφανιστεί με ανοιχτόχρωμες ανταύγειες στις άκρες των μαλλιών της.
Η Selena Gomez είναι η διάσημη που μπήκε πιο πρόσφατα στο group των rainbow hair addicted με χρωματιστές τούφες extensions σε έντονο φούξια, μοβ και μπλε ηλεκτρίκ.
Η Lady Gaga δεν έχει σταθερές. Μεταξύ φούξια μαλλιών μπριζόλας στο σώμα, τεράστιων τακουνιών αυτό το look με τα φλούο ανοιχτόχρωμα πράσινα μαλλιά είναι μέσα στην τάση. Αν και εκκεντρικό…

Rainbow με έντονο χρώμα σε όλα τα μαλλιά

Η Rihanna αλλάζει επίσης χρώμα στα μαλλιά της με χαρακτηριστική άνεση. Ανάμεσα σε όλα όσα έχει δοκιμάσει, αυτό το έντονο κόκκινο της ταιριάζει περισσότερο από οτιδήποτε!
Και η Nicki Minaj έχει βαλθεί να είναι στο προσκήνιο λόγω των συνεχόμενων αλλαγών στα μαλλιά της. Μεταξύ του candy ροζ και αυτού του έντονου μισού μπλε έχει κάνει άπειρες εκκεντρικές επιλογές. Αλλά είπαμε: αυτός είναι ο στόχος της!
Η Katy Perry είχε παλιότερα πειραματιστεί με το ροζ χρώμα στα μαλλιά της, εν τω μεταξύ τα έβαψε ξανθά και επανήλθε τελικά στην παλιότερη επιλογή της. Ροζ ξανά, λοιπόν!

Rainbow: η punk εκδοχή του!

Τα πιο it κορίτσια του εξωτερικού βάφουν τα μαλλιά τους με χρώμα!
Η Amber le Bon επιλέγει ροζ ανταύγειες στο τελείωμα.
Η νικήτρια του X-Factor Cher Lloyd κινείται στην ίδια επιλογή με την διαφορά ότι ανάμεσα στο ροζ και το σκούρο καστανό μεσολαβεί ένα ξανοιγμένο ξανθό.
Τέλος, η Avril Lavigne επέλεξε πράσινες φλούο ανταύγειες για το μπροστινό μέρος, τις οποίες μάλιστα τις σέταρε και με την τσάντα της αλλά και το βερνίκι της.

Rainbow: πώς να το προσαρμόσεις στην καθημερινότητά σου χωρίς να δείχνει εκκεντρικό

Τα fashion shows για την σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2011-’12 έχουν ολοκληρωθεί και από ότι φαίνεται το trend των rainbow hairs θα μας απασχολήσει πολύ ακόμη (οι πιο τολμηρές σπεύσατε!). Το πιο κολακευτικό rainbow hair το είδαμε στην collection του Peter Som. Και ήταν οι ροδακινί αυτές ανταύγειες που ενέπνευσαν την Lauren Conrad να πειραματιστεί (για δεύτερη φορά!) με την τάση των rainbow hair. Ok, την επηρρέασε και το all time classic beauty icon, όπως έγραψε στο blog της, το Μικρό μου Πόνυ! Και ιδού το αποτέλεσμα. Μάλιστα, η Lauren έβαλε τους αναγνώστες του blog της να ψηφίσουν για το αν θα θέλουν να κάνει αυτή την αλλαγή ή όχι. Τι θα έλεγες να ψηφίζαμε κι εμείς; Παρακάτω.
Tip: Αν “ψήνεσαι” να υιοθετήσεις αυτό το hair trend η επιλογή της Lauren Conrad είναι ό,τι πιο down to earth μπορείς να βρεις εκεί έξω στον πλανήτη Hollywood και στα catwalks.

Read More

And More