10+1 φλούο προϊόντα που μας βάζουν σε καλοκαιρινή διάθεση! Για κάθε budget!

Το καλοκαίρι γύρισε! Που σημαίνει ότι η διάθεσή σου είναι χρωματιστή, ακριβώς όπως και τα φλούο προϊόντα που οφείλεις να έχεις στο νεσεσέρ σου. Φούξια, πορτοκαλί, έντονα πράσινα, κίτρινα είναι τα must χρώματα της σεζόν! Και πρέπει να έχεις κάτι από το καθένα. Και για να μην χαθείς μέσα στον πανικό των φλούο χρωμάτων, στα διαλέξαμε εμείς για ‘σένα! Για κάθε budget!

Μονή σκιά ματιών, απόχρωση Papagena, Beauty is Life, €23.00
Αυτή η compact σκιά έχει ένα super καλοκαιρινό χρώμα που ταιριάζει τέλεια με μαυρισμένες επιδερμίδες! Φόρεσέ την περιμετρικά του ματιού ή μπορείς να βρέξεις το πινελάκι και να την φορέσεις είτε μόνο στο άνω είτε μόνο στο κάτω βλέφαρο σαν eyeliner. Αγαπημένο tip!
Απόκτησέ την τώρα εδώ στο T-Shop!

Βερνίκι νυχιών Perfect Nail Lacquer, απόχρωση no 478 Tommy G, €4.45
Στα stands της Tommy G θα βρεις άπειρες neon αποχρώσεις σε βερνίκια! Και το καλύτερο part: για λίγες μέρες μπορείς να αγοράσεις δύο βερνίκια και να πάρεις δώρο δύο ακόμη στην απόχρωση που θες! Μάθε περισσότερα εδώ! Εμείς, πάντως, κάναμε τις δικές μας αγορές!

Ματ κραγιόν Color Sensational Vivids, απόχρωση no 902, Maybelline New York, €12.40
Παρόλο που το χρώμα αποτυπώνεται πολύ έντονα στα χείλη, δεν τα αφυδατώνει. Αντίθετα, τα ενυδατώνει σε βάθος χάρη στο εκχύλισμα μελιού που περιέχει στη σύνθεσή του. Συνδύασέ το με πολλές στρώσεις μάσκαρα και είσαι έτοιμη να σαγηνεύσεις!

Βερνίκι απόχρωσης Bottle Service, Essie, €12.00
H Neon συλλογή χρωμάτων της Essie έχει άπειρες αποχρώσεις που σε βάζουν σε καλοκαιρινό mood! Συνδύασε αυτό το έντονο φλούο στα χέρια με ένα πιο “ήσυχο” χρώμα στο πεντικιούρ. Μια ακόμη καλή ιδέα είναι το λευκό mani συνδυασμένο με φούξια pedi!

Ρουζ απόχρωσης Joy, Make Me Up, €23.00
Αφήνει στο πρόσωπο ένα φυσικό και δροσερό τελείωμα, ενώ χάρη στο πλούσιο χρώμα του δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς μεγάλη ποσότητα κάθε φορά. Με λίγο προϊόν έχεις το αποτέλεσμα που θες!
Καν’το δικό σου τώρα εδώ!

Lip gloss με roller, Pure Color Sheer Roller Gloss απόχρωσης Succulent, Estee Lauder, €22.00
Πορτοκαλί χρώμα, ενυδατική σύνθεση και μια υπέροχη μυρωδιά καλοκαιριού που μεταφέρεται απευθείας στα χείλη σου! Το συγκεκριμένο lip gloss έμπνευσης Tom Pecheux, θα σε εντυπωσιάσει γιατί αντίθετα με τα υπόλοιπα έχει μπίλια για να απλώνεται και όχι πινέλο!

Κραγιόν Mineralize Rich Lipstick, απόχρωση Utterly Delicious, MAC, €20.00
Τα νέα Mineralize Lipstick από τα MAC είναι πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος που σημαίνει περισσότερο προϊόν και έχουν πλούσια ενυδατική σύνθεση που αφήνει μια σχεδόν υγρή υφή στα χείλη. Θα το βρεις σε πολλές αποχρώσεις αλλά αυτή η πορτοκαλί είναι αγαπημένη μας!

Χρωματιστά eyeliner Too Faced 3-Way αποκλειστικά στα Sephora
Μια επαναστατική καινοτομία της Too Faced: eyeliner 3 σε 1, το οποίο ενισχύει και βελτιώνει τις βλεφαρίδες, γεμίζοντας τα κενά μεταξύ των βλεφαρίδων και δίνοντας την εντύπωση φυσικών πιο μαλακών και παχύτερων βλεφαρίδων. Η πρωτοποριακή του σχεδίαση επιτρέπει επίσης τον τονισμό των βλεφαρίδων με ένα έντονο μαύρο φινίρισμα. Και για το καλοκαίρι έρχεται σε πολλά flashy χρώματα!

Διπλό μολύβι ματιών, Double Eye Pencil της Tommy G, €5.07
Αυτό το καλοκαίρι άσε στην άκρη τα μαύρα μολύβια και επένδυσε στο χρώμα! Στα Tommy G βρήκαμε την πιο έξυπνη και οικονομική λύση! Διπλά μολύβια με δύο διαφορετικά χρώματα στις άκρες τους για να έχεις με μια αγορά δύο επιλογές!

Αδιάβροχο μολύβι ματιών, Contour Eye Pencil 12HR wear waterproof, Sephora, €9.90
Το αδιάβροχο μολύβι για το περίγραμμα των ματιών διάρκειας 12 ωρών τονίζει το περίγραμμα των ματιών με έντονο χρώμα που διαρκεί και αντέχει αποτελεσματικά στο νερό, τη θερμότητα και την υγρασία.
Η μύτη του που γλιστρά εξαιρετικά εύκολα και η πλούσια σε χρωστικές σύνθεσή του μας επιτρέπουν να τραβήξουμε έντονη γραμμή με μία μόνο κίνηση.

Αδιάβροχη μάσκαρα Inimitable Waterproof, no27 Zest, Chanel, €36.90
Στην καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Chanel με τίτλο L’Ete Papillon De Chanel θα βρεις τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις μάσκαρα. Βρες το δικό σου χρώμα και τόλμησε να κάνεις την διαφορά αυτό το καλοκαίρι!

And More