11 νυφικά μακιγιάζ που θα σου δώσουν έμπνευση για τη μεγάλη μέρα! Note: δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις!

Με την Meghan Markle να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλάι του πρίγκιπα Χάρι αυτό το θέμα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Και είναι επίσης επίκαιρο γιατί αυτή την περίοδο γίνονται οι περισσότεροι γάμοι. Η ημέρα αυτή είναι πολύ σημαντική για τη νύφη και απευθύνομαι ειδικά σε εσένα που πρόκειται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα. Θέλεις να είσαι όμορφη, λαμπερή και το μακιγιάζ σου να γράψει τέλεια στην κάμερα.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τα 11 τελειότερα μακιγιάζ που πετυχαίνουν τον στόχο τους και θα σου μείνουν και μερικές τέλειες φωτογραφίες!

Monochromatic beauty για ρομαντικές νύφες

Είναι ένα πολύ ρομαντικό μακιγιάζ που γράφει τέλεια στο φακό. Για να υποστηρίξεις αυτό το look αρκεί να επιλέξεις μια απόχρωση για όλο σου το πρόσωπο και ποια καλύτερη από το ροζ; Βεβαιώσου μόνο ότι το νυφικό και το υπόλοιπο στιλ σου θα είναι εξίσου ρομαντικό!

Rock chic νύφη

Ποιος είπε ότι το μακιγιάζ μιας νύφης πρέπει να είναι ρομαντικό και μόνο ρομαντικό; Μας αρέσει πολύ το smudged eye που βλέπουμε εδώ το οποίο αποκτά μια πιο… επίσημη διάσταση χάρη στην ιριδίζουσα σκιά που σβήνει προς τα φρύδια. Ειδικά αν έχεις μαυρισμένη επιδερμίδα θα σε κολακέψει ακόμη περισσότερο.

Mocha smokey

Ανοδικά χτενισμένα φρύδια και κλασικά smokey eyes: αγαπημένος συνδυασμός για νύφες. Τόσο αγαπημένος που τείνει να γίνει κλασικός!

Χρυσή σκιά και τουφάκια βλεφαρίδες

Τα τουφάκια βλεφαρίδες είναι must αξεσουάρ κάθε νύφης. Για το νυφικό σου μακιγιάζ και για να δώσεις extra ανοδικότητα στο βλέμμα σου η οποία θα αποτυπωθεί και στις φωτογραφίες, βάψε μόνο το κινητό σου βλέφαρο και άσε το κάτω γυμνό από κάθε ίχνος μακιγιάζ. Συνδύασε το χρυσό με bronze επιδερμίδα και γεμάτα nude χείλη.

Cat eyes και ροζ αποχρώσεις

Αν το eyeliner είναι το signature μακιγιάζ σου… παρ’το μαζί σου στην εκκλησία! Ωστόσο, για να το διαφοροποιήσεις από το καθημερινό σου μακιγιάζ μπορείς να του δώσεις περισσότερη ένταση, περισσότερη ανοδικότητα και να το εξισορροπήσεις με ροζ τόνους που θα κάνουν το αποτέλεσμα πιο ρομαντικό.

Ψυχροί τόνοι

Παίξε με τις αντιθέσεις στις υφές και τους τόνους και δώσε έμφαση στο κέντρο του προσώπου σου με highlighter και glitter. Τοποθέτησέ το στις εσωτερικές γωνίες του ματιού, στην κορυφή της μύτης, το V των χειλιών και πρόσθεσε βάθος στο socket με μια ζεστή καφέ σκιά.

Bronze Goddess

Bronze επιδερμίδα, ζεστοί τόνοι και όλα αυτά υπέροχα σβησμένα το ένα μέσα στο άλλο ώστε να μην φαίνονται καθόλου μολύβια και γραμμικά σχέδια. Από τα πιο αγαπημένα μας beauty looks για νύφες!

Ροζ τόνοι

Ημιδιάφανη επιδερμίδα, ροζ τόνοι και κρεμώδεις υφές: αν αγαπάς τα ρομαντικά στοιχεία, δεν συνηθίζεις να βάφεσαι έντονα και η επιδερμίδα σου είναι αλαβάστρινη επίλεξε αυτό το μακιγιάζ!

Cherry χείλη

Τα έντονα χείλη στο νυφικό μακιγιάζ είναι κάπως tricky. Γιατί θα φιληθείς, θα πιεις και το κραγιόν σου θα αλλοιωθεί. Αν, όμως, το έντονο κραγιόν είναι το signature μακιγιάζ σου το οποίο κάνεις στην καθημερινότητά σου και με το οποίο σε γνώρισε ο σύζυγός σου, οφείλεις να το φορέσεις και την ημέρα του γάμου σου! Σέταρέ το με αλαβάστρινη επιδερμίδα και ανοδικά χτενισμένα φρύδια.

Peachy και bronze τόνοι

Αν είσαι ανοιχτόχρωμη αυτό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας μακιγιάζ που στηρίζεται στους βερικοκί τόνους και στην υγεία της επιδερμίδας!

Two-tones makeup

Αν είσαι τολμηρή μπορείς να συνδυάσεις στο νυφικό σου μακιγιάζ δύο διαφορετικούς τόνους και, μάλιστα, αν το κάνεις και με τον σωστό τρόπο μπορεί να μην δείξει καθόλου υπερβολικό: shimmering γαλάζια σκιά στις εσωτερικές γωνίες και ζεστό ιριδίζον καφέ στο υπόλοιπο μάτι.

 


And More