Άλλο χρώμα στα χέρια άλλο στα πόδια γιατί έτσι θέλουν οι τάσεις! Έχουμε τους πιο hot συνδυασμούς!

Ψάχνεις το άλλο σου μισό; Κι εγώ! Όχι όμως αυτό που μπορεί να υποψιάζεσαι, αλλά το άλλο σου μισό που θα συμπληρώσει το μανικιούρ σου. Γιατί, τις τελευταίες σεζόν, λέμε όχι στις μονοχρωμίες και παύουμε να έχουμε το ίδιο χρώμα σε μανικιούρ και πεντικιούρ. Σκέψου το: έχει πολύ περισσότερο fan και στιλιστικό ενδιαφέρον να συνδυάζεις περισσότερα χρώματα σε βερνίκια. Άλλο για τα νύχια των χεριών και άλλο για των ποδιών. Διαλέξαμε τους 7 δικούς μας αγαπημένους. Έχεις επτά εβδομάδες μπροστά σου για να τους δοκιμάσεις οοοοολους μέχρι το τέλος του καλοκαιριού!

Color block

To κίτρινο στα νύχια είναι μια τάση από μόνο του! Το color block επίσης! Κάνε την έξυπνη κίνηση και συνδύασε δύο τάσεις σε μια βάφοντας τα νύχια των ποδιών σου κίτρινα και των χεριών σου ένα φλογερό, καθαρό κόκκινο. Κάνει και πολύ ωραίο contrast με το μαύρισμά σου. Μην διστάσεις, όμως, να αντιστρέψεις και τους όρους!
Κίτρινο βερνίκι Chanel, απόχρωση Mimosa, €23.90
Κόκκινο βερνίκι Essie, απόχρωση Too Too Hot, €12.50

Ρομαντικά παστέλ

Αγαπάμε συνδυασμό φυστικό με ένα όμορφο peachy χρώμα! Πρόκειται για δύο ενδιαφέροντα χρώματα που αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο αν τα συνδυάσεις.
Φυστικί βερνίκι MAC, απόχρωση Mischevious Mint, €14.00
Βερικοκί βερνίκι Korres, απόχρωση Peach Cream, €6.00

Το… nude or not to nude?

Tα nude χρώματα είναι πολύ in fashion. Αλλά βάλε το χέρι στην καρδιά και απάντησε ειλικρινά: μπορείς να περάσεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι χωρίς φούξια; Συνδύασέ τα και βγες από το δίλλημα. Το nude πεντικιούρ κάνει τα πόδια μας να δείχνουν καθαρά και περιποιημένα no matter what!
Nude βερνίκι Essie, απόχρωση Topless and Barefoot, €12.50
Fuchsia βερνίκι OPI, απόχρωση Dou Think Im Texy, €15.00

Mauve on… babe!

Oι μοβ αποχρώσεις μονοπωλούν το βλέμμα μας (δες εδώ το σχετικό άρθρο). Γιατί όχι και τα νύχια μας; Αν είσαι fan του χρώματος, απλώς επένδυσε σε διαφορετικούς τόνους και πάρε… 10 με τόνο!
Μοβ σκούρο περλέ βερνίκι Sephora, απόχρωση Violet, €4.90
Λιλά βερνίκι Essie, απόχρωση Nice is Nice, €12.50

Οξύμοροι συνδυασμοί!

Αν μέσα σου παλεύουν δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, ο ρομαντικός και ο τολμηρός… τόλμησε κι εσύ να τους εξωτερικεύσεις! Ένας ρομαντικός τόνος για τα νύχια των χεριών σου κι ένας πιο τολμηρός για το πεντικιούρ σου θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις το ανοιχτόχρωμο για τα χέρια σου διότι το βερνίκι εκεί ξεφτίζει ευκολότερα. Έτσι, δεν θα είναι τόσο εμφανείς οι πρώτες ατέλειες!
Ανοιχτόχρωμο βερνίκι Estee Lauder, απόχρωση Peach Sorbet, €17.90
Σκουρόχρωμο βερνίκι OPI, απόχρωση Ya’ll Come Bku Hear, €15.00

Shimmer, shimmer, shimmer!

Εκτός από τις μεταλιζέ σκιές υπάρχουν και τα μεταλιζέ βερνίκια που είναι εξίσου in fashion! Οι συγκεκριμένες υφές δείχνουν τέλεια στις bronze αποχρώσεις και αναδεικνύουν το μαύρισμά σου. ΄Ενας συνδυασμός που δεν είχες σκεφτεί μέχρι στιγμής αλλά πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον!
Σκουρόχρωμο βερνίκι Max Factor, απόχρωση Diva Pink, €5.04
Ανοιχτόχρωμο βερνίκι Max Factor, απόχρωση Sunny Pink, €5.04

Στα χρώματα της θάλασσας!

Δεν υπάρχει μόνο ένα μπλε! Διαπίστωσέ το και στην πράξη βάφοντας τα νύχια σου διαφορετικούς τόνους της θάλασσας και επενδύοντας σε μια ματ και μια μεταλλική υφή. Γιατί όχι; Αν μη τι άλλο, διαφορετικό!
Γαλάζιο ματ βερνίκι Korres, απόχρωση Sky Blue, €6.00
Μεταλλικό βερνίκι Essie, απόχρωση Resort Fair Game Front, €12.50

Read More

And More