Bronze water! Νέο επαναστατικό νερό που σε… μαυρίζει!

Έφτασε πάλι εκείνη η εποχή που φοράμε φούστα χωρίς καλσόν και οι πιο τολμηρές από εμάς έχουν βάλει ΚΑΙ μπικίνι! Αλλά όλες μα όλες έχουμε την ίδια σκέψη: μήπως παραείμαι λευκή και φαίνονται οι ατέλειές μου; Λοιπόν, στο γραφείο έφτασε ένα εντελώς νέο προϊόν που με ενθουσίασε και στο μεταφέρω!

Το νέο αυτομαυριστικό Bronze Water Color Mist της Frezyderm κάνει την επιδερμίδα σου bronze μετά από ένα 24ωρο! Και μερικά στοιχεία που εντόπισα στο Δ.Τ.:
-90% των εθελοντών που το δοκίμασαν θεώρησαν το χρώμα πιο φυσικό 48 ώρες μετά την εφαρμογή, ενώ το 86% το θεώρησε πιο φυσικό μετά από μόλις 8 ώρες.
– Είναι ιδανικό για πρόσωπο και σώμα και ενδείκνυται για άτομα με λεύκη καθώς μειώνει τη χρωματική διαφορά του δέρματος, για άτομα με φωτοευαισθησία, που δε μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο ελεύθερα, αλλά και για άτομα με ανοικτό φωτότυπο, που δεν έχουν υψηλά επίπεδα μελανίνης και μαυρίζουν δύσκολα.
– Επιπλέον, προσφέρει υψηλή αντιο-ξειδωτική προστασία και μπορεί να επιλεγεί εναλλακτικά του solarium. Έρχεται σε καινοτόμο airless συσκευασία με ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει εύκολο και ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή. Δεν περιέχει Parabens.

Το Bronze Water Color Mist της FREZYDERM θα κάνει κάθε γυναίκα να νιώσει γρήγορα και χωρίς κόπο πως βρίσκεται ήδη σε διακοπές στα σοκάκια κάποιου ζεστού ελληνικού νησιού. Χωρίς τις ακτίνες του solarium και χωρίς να έχουν περάσει ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο, όλες οι γυναίκες μπορούν πλέον να αποκτήσουν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα που επιθυμούν εύκολα και γρήγορα.

Θα το βρεις στα φαρμακεία!

And More