Είσαι συνεχώς στο πόδι και πονάς; Βρήκαμε την τέλεια λύση από το Scholl!

Ήξερες ότι ο μέσος άνθρωπος κάνει 3 φορές τον γύρο της γης περπατώντας; Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί άνθρωποι, κυρίως όσοι η δουλειά τους απαιτεί ορθοστασία, ή όσοι περπατάνε αρκετά ή κάνουν κάποιο σπορ, συχνά καταλήγουν να έχουν κουρασμένα ή πονεμένα πόδια στο τέλος της μέρας. Και είναι τόσο εντατικό αυτό το αίσθημα πόνου που όχι μόνο έχουν αρχίσει να το συνηθίζουν αλλά το θεωρούν και δεδομένο. Όχι πια! Τουλάχιστον όχι όσο υπάρχει το Scholl!

Ως απάντηση σε αυτό το πρόβλημα, το Scholl ανέπτυξε ένα ολοκαίνουριο προϊόν, το οποίο έχει ως στόχο να βελτιώσει την άνεση στα πόδια, διατηρώντας τα ξεκούραστα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας: νέοι ανατομικοί πάτοι τεχνολογίας GelActiv™, και τα κουρασμένα και πονεμένα πόδια θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Καθότι οι ανάγκες διαφέρουν, οι νέοι πάτοι κυκλοφορούν σε 3 διαφορετικούς τύπους:
– GelActiv™ Everyday για άνεση στο περπάτημα, κατάλληλοι για καθημερινά παπούτσια
– GelActiv™ Sport με ιδιαίτερη ενίσχυση στο μπροστινό μέρος του πέλματος και στην καμάρα, για άνεση στις αθλητικές δραστηριότητες
– GelActiv™ Work για παπούτσια εργασίας και όπου αλλού η ορθοστασία δημιουργεί πρόβλημα
Νέα τεχνολογία GelActiv™ για μεγαλύτερη άνεση
Η τεχνολογία GelActiv™ παρέχει υψηλή αντικραδασμική προστασία και άνεση στα πόδια μέσα από ένα εργονομικό συνδυασμό επιθεμάτων τζελ που χαρίζει μοναδικά οφέλη. Ο ειδικός σχεδιασμός τους είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην απορρόφηση των κραδασμών, μειώνοντας την πίεση που προκαλείται από το περπάτημα και τις καθημερινές δραστηριότητες στα πέλματα, χαρίζοντας άνετα και ξεκούραστα πόδια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
GelActivTM Everyday: άνεση στο περπάτημα

Όποιος έχει περάσει πολλές ώρες στους δρόμους περπατώντας και δοκίμασε τους νέους ανατομικούς πάτους GelActiv™ Everyday από το Scholl, δε θα δέχεται πια να κάνει βήμα χωρίς αυτούς. Αναμφίβολλα, το περπάτημα και οι καθημερινές δραστηριότητες αυξάνουν ιδιαίτερα την πίεση στα πόδια με αποτέλεσμα να τα αισθανόμαστε «βαριά» και κουρασμένα στο τέλος της ημέρας. Η διπλή επίστρωση τζελ των νέων ανατομικών πάτων GelActiv™ Everyday, έχει αποδειχτεί ότι απορροφάει αποτελεσματικά τους κραδασμούς που προκαλούνται από το περπάτημα, βοηθώντας έτσι στη μείωση της πίεσης που ασκείται στα πόδια.
GelActivTM Sport: άνεση στα σπορ


Οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία μας, αλλά δυστυχώς μπορεί να δημιουργήσουν και προβλήματα στα πόδια. Οι νέοι ανατομικοί πάτοι GelActivTM Sport από το Scholl είναι ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να απορροφούν τους κραδασμούς και την πίεση που ασκείται στο μπροστινό μέρος του πέλματος από αθλητικές δραστηριότητες, μειώνοντας έτσι την επιβάρυνση των αρθρώσεων. Παράλληλα, το λευκό πλαστικό μέρος υποστηρίζει την καμάρα, προσφέροντας στο πόδι την απαραίτητη σταθερότητα.
GelActivTM Work: για σκληρά εργαζόμενα πόδια

Είτε σε ένα εργοτάξιο, ή σε ένα εστιατόριο, ή ακόμα και πίσω από το ταμείο ενός καταστήματος, οι άνθρωποι που περνούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους όρθιοι, γνωρίζουν ακριβώς την αίσθηση των κουρασμένων και μουδιασμένων ποδιών. Οι νέοι ανατομικοί πάτοι GelActiv™ Work από το Scholl είναι ειδικά σχεδιασμένοι έτσι ώστε να προσφέρουν άνεση σε «σκληρά εργαζόμενα πόδια», ανακουφίζοντας αποτελεσματικά από την πίεση που ασκείται στα πόδια ιδιαίτερα σε περιπτώσεις έντονης ορθοστασίας. Επιπροσθέτως, οι τρύπες στο μπροστινό μέρος επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει, διατηρώντας τα πόδια στεγνά.
Οι νέοι ανατομικοί πάτοι Scholl GelActiv™ είναι διαθέσιμοι στα σούπερ-μάρκετ, φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών σε δύο μεγέθη: αντρικό και γυναικείο. Οι γυναικείοι πάτοι είναι κατάλληλοι για παπούτσια 37 – 42 (κόβονται ανάλογα το επιθυμητό νούμερο), ενώ οι αντρικοί είναι για νούμερο 42 – 48 (κόβονται αντίστοιχα στο επιθυμητό μήκος).
Ενδεικτική λιανική τιμή: € 14,99.
Και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων!
Σε περίπτωση που οι νέοι πάτοι Scholl GelActiv™ δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των καταναλωτών για οποιοδήποτε λόγο, το Scholl προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων μέσα σε 30 μέρες από την αγορά!

And More