Game changer! Σφουγγάρι σώματος για να απλώνεις τέλεια το self tan χωρίς μπαλώματα!

Αν όπως εγώ έτσι κι εσύ έχεις κάνει από ένα έως κάνενα μπάνιο μέχρι αυτή την στιγμή θα νιώθεις κάπως άβολα να φοράς κοντές φούστες- σορτς ή ό,τι δείχνει τα πόδια σου. Ακριβώς γιατί τα πόδια σου είναι κατάλευκα και καθόλου sexy. Από την άλλη, αν δεν θες να κάνεις σολάριουμ, η πρώτη αντανακλαστική σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό είναι το self tan. Και η δεύτερη αντανακλαστική σκέψη, τα μπαλώματα!

Γιατί κακά τα ψέματα, οι περισσότερες έχουμε δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά στην ζωή μας να βάλουμε self tan και μετά από κάποιες ώρες έχουμε κάτι τεράστια μπαλώματα. Να διευκρινίσω ότι δεν φταίει το προϊόν! Ποτέ δεν φταίει το προϊόν (είναι το ίδιο παράλογο σαν να λες ότι πάχυνες επειδή είδες μια νουγκατίνα. Δεν μπορεί να πάχυνες επειδή την είδες. Πάχυνες γιατί την έφαγες!).

Μόλις κυκλοφόρησε, λοιπόν, ένα προϊόν που θα σε βοηθήσει να απλώσεις τέλεια το self tan σου (και άρα να μην κάνεις μπαλώματα). Το προϊόν λέγεται Bodyblender, και είναι της σειράς Beautyblender (αυτό το σφουγγάρι σε σχήμα αυγού που απλώνεις το make up στο πρόσωπο και που μπορείς να δεις εδώ) και πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σφουγγάρι σε σχήμα αυγού για το σώμα.

Την φαρδιά του μεριά την χρησιμοποιείς για να απλώσεις το self tan ή το make up στην μεγαλύτερη επιφάνεια του σώματός σου και την πιο μυτερή για σημεία όπως ή κλειδώσεις ή ανάμεσα στα δάχτυλα.

Το Bodyblender δεν έχει έρθει στην Ελλάδα αλλά α) πάντα μου αρέσει να ψαχουλεύω και να βρίσκω πράγματα που κυκλοφορούν στο εξωτερικό (και μια μέρα θα έρθουν κι εδώ!) και β) μπορείς να το παραγγείλεις online εδώ.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται; Έχεις κάποιο δικό σου tip για όμορφο, μαυρισμένο σώμα χωρίς μπαλώματα; Αν ναι, θα ήθελα να ξέρω ποιο! Οπότε, στείλε comment!

And More