Γιατί να βάζεις το ρουζ κάτω από το foundation! Το καλύτερο tip που ακούσαμε τελευταία!

Έχω μια ερώτηση που με μια πρώτη, πρόχειρη ανάγνωση θα σου φανεί αδιανόητη: εσύ βάζεις ρουζ πριν ή μετά το make up. Αν απάντησες το 2 είσαι στο 99,9% αλλά αν απάντησες το 1 πιθανότατα να νιώθεις τον κοινωνικό αποκλεισμό αλλά καθόλου δεν σε νοιάζει μπροστά σε αυτό το τέλειο φυσικό αναψοκοκκίνισμα της επιδερμίδας σου!

Ο make up artist της Lupita Nyong’O, Nick Barose, έδωσε στο περιοδικό People ένα από αυτά τα life changing tips. Να τι είπε συγκεκριμένα: “Όταν απλώνεις ένα φωτεινό ρουζ κάτω από μια πολύ λεπτή στρώση διάφανου ρουζ δημιουργείται η εντύπωση πως αυτό είναι το φυσικό σου χρώμα που έρχεται από την ίδια την επιδερμίδα σου. Είναι ιδανικό για εκείνες τις φορές που θέλεις χρώμα αλλά θέλεις και το αποτέλεσμα να είναι ρεαλιστικό. Ας πούμε, όταν πρόκειται να το σετάρεις με smokey eyes ή έντονα χείλη!”, εξήγησε ο ίδιος.

Το μυστικό δε, για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα είναι και η υφή του ρουζ. Επίλεξε ένα σε κρεμώδη ή compact υφή ή ακόμη και σε cushion (αυτή η νέα τεχνολογία με το σφουγγαράκι) και άπλωσέ το είτε με τα δάχτυλά σου είτε με ένα beauty blender, αυτό το γνωστό σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού.

Πώς σου φαίνεται το tip; Εγώ, πάντως, έχω πειστεί! Εσύ θα το ακολουθήσεις στο εξής; Απάντησε στο poll παρακάτω!

Read More

And More