Η ζωή μετά το καρέ! 7 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις αν έχεις κοντά μαλλιά!

Χωρίς να είμαι στο μυαλό σου (και χωρίς να έχω τα μαλλιά σου) ξέρω τι σκέφτεσαι εσύ που έχεις καρέ: ότι το καρέ ναι, είναι ένα πολύ stylish κούρεμα αφού δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά αλλά να που υπάρχουν φορές που θα… ήθελες να μπορείς να κάνεις και πολλά. Με λίγα λόγια α) σου λείπουν τα μακριά μαλλιά σου β) νομίζεις ότι δεν έχεις επιλογές. Λοιπόν, τις βρήκαμε για σένα! Κάνε scroll down παρακάτω γιατί έχουμε ξεσηκώσει από τα πιο ενημερωμένα κορίτσια του pinterest τις πιο updated ιδέες! Αντίγραψε ελεύθερα!

Messy πιάσιμο

Υπάρχει ένα έντονο στοιχείο grunge στο καρέ έτσι κι αλλιώς. Εσύ μπορείς να το ενισχύσεις παίρνοντας ένα λεπτό λαστιχάκι και πιάνοντας τα μαλλιά σου όπως- όπως χαμηλά προς τη βάση του λαιμού. Φρόντισε μόνο το λαστιχάκι να είναι αρκετά λεπτό ώστε να κρατήσει τα μαλλιά όπως πρέπει!

Βάλε τσιμπιδάκια

Σαν να κάνεις ένα half up μόνο που θα στολίσεις το πίσω μέρος των μαλλιών σου με τσιμπιδάκια τοποθετημένα στο σχήμα που θέλεις, τετράγωνο ή και τρίγωνο. Για να είναι ενδιαφέρον το αποτέλεσμα αλλά και για να φανεί θα πρέπει τα τσιμπιδάκια να κάνουν χρωματικό contrast με τα μαλλιά σου: μαύρα αν είσαι ξανθιά, ανοιχτόχρωμα αν έχεις σκούρα μαλλιά.

Παίξε με τις χωρίστρες και της υφές

Η χωρίστρα στη μέση θα δώσει πιο αυστηρό χαρακτήρα στο κούρεμά σου ενώ η χωρίστρα στο πλάι θα προσθέσει πόντους sexiness. Και ένα tip για την χωρίστρα στο πλάι: καν΄την από την αντίθετη μεριά από την οποία την κάνεις συνήθως. Έτσι θα πετύχεις και περισσότερο όγκο!

 

Χαμηλό σινιόν

Ψέκασε τις ρίζες των μαλλιών σου με dry shampoo ώστε να τους δώσεις αυτό τον messy χαρακτήρα, τρίψε με τις άκρες των δαχτύλων σου για να ενισχύσεις τον όγκο κι έπειτα πιάσε χαμηλά στο ύψος του αυχένα ένα σινιόν.

Hun

Θυμάσαι αυτό τον όρο; Πρόκειται για το half bun, δηλαδή το bun που είναι πιασμένο στην κορυφή του κεφαλιού. Πιάσε, λοιπόν, το μισό άνω μέρος των μαλλιών σου, στριφογύρισε κι έπειτα στερέωσε με ένα λαστιχάκι. Done and done!

Βάλε κουμπωτές αφέλειες! 

Αν έχεις καρέ πολύ καιρό και το έχεις βαρεθεί, μια λύση για να αναβαθμίσεις αμέσως το στιλ σου είναι να κόψεις αφέλειες. Αν δεν θέλεις να κόψεις αφέλειες ή αν δεν είσαι σίγουρη, μπορείς να δοκιμάσεις τις κουμπωτές αφέλειες οι οποίες και μπαινοβγαίνουν με χαρακτηριστική άνεση και δεν είναι ακριβές! Δες περισσότερα εδώ.

And More