Liquid Lip Lacquer από τη σειρά Mark. της Avon: γιατί πρέπει να το βάλεις στο νεσεσέρ σου asap!

Όταν είσαι beauty editor από τα χέρια σου περνάνε άπειρα προϊόντα ομορφιάς. Η λέξη άπειρα χρησιμοποιείται γιατί καμία άλλη λέξη δεν μπορεί να περιγράψει τον αριθμό. Στ’αλήθεια! Από αυτά τα άπειρα προϊόντα ελάχιστα καταλήγουν στο νεσεσέρ σου. Ομοίως: ελάχιστα γιατί δεν περνάνε όλα τα προϊόντα το τεστ. Αυτό το post είναι αφιερωμένο σε ένα από τα… ελάχιστα!

Πριν καναδυό μέρες, λοιπόν, έφτασαν στο γραφείο τα ολοκαίνουργια υγρά κραγιόν Liquid Lip Lacquer από τη σειρά Mark. της Avon. Pause: όλες έχουμε δοκιμάσει υγρά κραγιόν (αλοίμονο! Μιλάμε για την μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ που μας συστήθηκε από πέρυσι!). Και όλες έχουμε διαπιστώσει ότι τα υγρά κραγιόν τις περισσότερες φορές ξηραίνουν τα χείλη και το χρώμα σπάει. Τα ολοκαίνουργια Liquid Lip Lacquer που κυκλοφορούν σε δύο εκδοχές (ματ και λαμπερό) εξασφαλίζουν πλούσιο χρώμα στα χείλη που παραμένει σταθερό για πολλές ώρες. Κι επειδή οοοοοοοοολο αυτό είναι θεωρία, παρακάτω θα δεις α) το τεστ που έκανα στο γραφείο β) τι κάνω στο σπίτι πριν βγω (aka το beauty routine μου από τότε που δοκίμασα τα νέα υγρά κραγιόν από την σειρά Mark. της Avon) γ) θα διαπιστώσεις ότι δεν χρειάζονται και πολλά για να μεταμορφώσεις το look σου και να είσαι έτοιμη να ανταποκριθείς θετικά σε ένα μήνυμα του τύπου “περνάω σε δέκα λεπτά να σε πάρω!” και δ) tips για να το φορέσεις σωστά!

To beauty routine μου και το… makeover του “φοράω μόνο κραγιόν!¨”

Στην καθημερινότητά μου δεν βάφομαι! Αυτό που φοράω είναι makeup, κάνω ισως κάποια κοψίματα με bronzer, μάσκαρα και lip balm. Ξέρω, όμως, πως αν έχω κάποια παρουσίαση ή έξοδο που θα κανονιστεί την τελευταία στιγμή, ο πιο safe- γρήγορος- αποτελεσματικός τρόπος για να αλλάξω την εμφάνισή μου και να γίνω “όμορφη” με τον δικό μου τεμπέλικο τρόπο είναι με ένα έντονο κραγιόν. Στο νεσεσέρ μου (πλέον) υπάρχει το glossy Lacquered Up και το super ματ Flushed.

Το Flushed είναι η απόδειξη του “ένα έντονο κραγιόν αποτελεί ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ από μόνο του!”. Όταν έχω ελάχιστο χρόνο στην διάθεσή μου για να προετοιμαστώ για μια έξοδο της τελευταία στιγμής, το περνάω στα χείλη μου και είμαι έτοιμη. Plus: διαθέτει ένα ειδικό βουρτσάκι ακριβείας σε σχήμα διαμαντιού που το κάνει super πρακτικό και εύκολο στην εφαρμογή. Επίσης: εδώ δεν χρησιμοποίησα περίγραμμα!

Κάπως έτσι, λοιπόν, με το νέο Liquid Lip Lacquer από τη σειρά Mark. της Avon που μπορείς να διαπιστώσεις από μόνη σου πόσο έντονα γράφει στα χείλη, μια μπαντάνα γύρω από το λαιμό και πάνω από τα μαλλιά για να δημιουργείται η αίσθηση του καρέ και ένα blazer μπορείς να είσαι ready to go ακόμη και για το ραντεβού που προέκυψε στο… και πέντε! Και αν δεν έχεις την μπαντάνα και το blazer, μην παραλείψεις να βάλεις αυτά τα υγρά κραγιόν στο νεσεσέρ σου!

Last chance info: αυτό το νεσεσέρ έφτασε στα χέρια μου από την Avon με μερικά tips από την αγαπημένη Souzana! Τα δοκίμασα όλα και μοιράζομαι μαζί σου τα δύο αγαπημένα μου (αντί επιλόγου):

1. Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ανάμεσα στο λαμπερό ή το ματ, επίλεξε και τα δύο! Δώσε σταθερότητα με ένα ματ κραγιόν και λάμψη στη βάση με ένα glossy Lip Lacquer Lipstick. Ένα combo του Pink About You με το Blushing θα σε πείσει!

2. Μην είσαι απόλυτα ακριβής με το κραγιόν σου! Δεν χρειάζεται κιόλας! Υιοθέτησε την τάση του smudging και στα χείλη σου απλώνοντας το αγαπημένο σου Lip Lacquer Lipstick ταμποναριστά με το δάχτυλο για να πετύχεις αυτό το σβησμένο εφέ.

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

Make up/μαλλιά: Kατερίνα Ανδρίτσου

Ευχαριστούμε πολύ το Make Up Lab by Yiannis Marketakis

And More